Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nebunie la prezentarea oficială a lui Marcelo. Câţi fani au venit să-l vadă pe fundaşul brazilian

Nebunie la prezentarea oficială a lui Marcelo. Câţi fani au venit să-l vadă pe fundaşul brazilian
Comentarii

Peste 20.000 de suporteri ai echipei Olympiacos Pireu s-au adunat pe stadionul "Georgios Karaiskakis" din Atena pentru a-i oferi o primire călduroasă fundaşului internaţional brazilian Marcelo, recrutat la sfârşitul săptămânii trecute de campioana entitre a Greciei.

Marcelo a intrat pe teren însoţit de fiul său şi de soţia sa, purtând tricoul alb-roşu cu numărul 12 al echipei ateniene, lucru care a provocat imediat entuziasm în tribune.

"Sunt foarte fericit şi familia mea este foarte fericită să fim aici", le-a spus brazilianul suporterilor lui Olympiacos, cărora le-a mulţumit pentru primirea făcută.

Olympiacos a surprins lumea fotbalului vinerea trecută, când a anunţat că a obţinut semnătura lui Marcelo, care a evoluat la Real Madrid din 2006 şi până la finalul sezonului trecut, când i-a expirat contractul cu deţinătoarea Ligii Campionilor.

Marcelo are un palmares impresionant în cariera sa la Real Madrid, echipă alături de care a cucerit 25 de trofee: 5 Ligi ale Campionilor, 6 titluri de campion al Spaniei, 4 trofee la Cupa Mondială a cluburilor, 3 Supercupe ale Europei, 2 Cupe ale Spaniei şi 5 Supercupe ale Spaniei.

Fundaşul, care a marcat 38 de goluri pentru madrileni, a adunat 58 de selecţii în naţionala Braziliei, cu care a participat la Cupele Mondiale din 2014 şi din 2018.

Olympiacos Pireu este cea mai titrată echipă din Grecia, iar în ultimii zece ani a câştigat de opt ori titlul de campioană naţională şi de trei ori Cupa Greciei, ratând doar de trei de ori faza grupelor Ligii Campionilor.

  • În actualul sezon, Olympiacos va evolua în grupele Europa League, unde le va întâlni pe Qarabag, Freiburg şi Nantes

Afla mai multe despre: olympiacos 

viewscnt
Articole similare