Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nebunie totală în Liga I. Două meciuri şi şapte penalty-uri! Ce s-a întâmplat la Călăraşi şi Mediaş

Nebunie totală în Liga I. Două meciuri şi şapte penalty-uri! Ce s-a întâmplat la Călăraşi şi Mediaş

Superliga

Comentarii

Şapte lovituri de la 11 m au fost acordate în cele două meciuri ale Ligii I jucate sâmbătă. Trei la Călăraşi şi patru la Mediaş.

Arbitrii au fost darnici sâmbătă la cele două meciuri jucate în campionat. Cătălin Popa a dictat trei penaltyuri la partida dintre Dunărea Călăraşi şi FC Botoşani. Două pentru moldoveni, unul pentru gazde. Doar echipa lui Dan Alexa a ratat de la punctul cu var. 

La Mediaş au fost chiar 4 lovituri de la 11 m acordate. Din nou oaspeţii au primit mai multe din partea lui Andrei Chivulete. Au fost trei pentru Craiova şi unul pentru ardelenii de la Mediaş. Din nou, unul a fost ratat. Mitriţă l-a făcut mare pe Pleşca. Nu este pentru prima oară când fotbalistul Craiovei ratează un penalty într-un meci jucat pe stadionul celor de la Gaz Metan. S-a întâmplat şi în decembrie 2017, în remiza albă dintre cele două echipe. Atunci Mitriţă a ratat şansa de a aduce victoria oltenilor în prelungiri. Tot Pleşca era în poarta ardelenilor şi a apărat şutul căpitanului alb-albaştrilor. 

 

 

Afla mai multe despre: mitriţăpenaltyuri 

viewscnt
Articole similare