Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nedelcu, Cicâldău şi Marin au primit rezultatul decisiv al testului PCR! Mirel Rădoi, anunţat înaintea meciului cu Macedonia de Nord | BREAKING NEWS

Nedelcu, Cicâldău şi Marin au primit rezultatul decisiv al testului PCR! Mirel Rădoi, anunţat înaintea meciului cu Macedonia de Nord | BREAKING NEWS
Comentarii

Naţionala României a fost aproape de a primi lovituri multiple după ce a ajuns la Skopje, pentru meciul din preliminariile Cupei Mondiale, împotriva Macedoniei de Nord.

Mirel Rădoi răsuflă uşurat înaintea meciului cu Macedonia de Nord

România joacă un meci important cu Macedonia de Nord, în deplasare, pentru locul secund în grupa de calificare la Campionatul Mondial din 2022. După ce i-a pierdut pe Marian Aioani, Florin Tănase, Denis Alibec şi Denis Drăguş, selecţionerul s-a văzut nevoit să renunţe şi la Ianis Hagi, depistat pozitiv la Covid-19 la testul rapid efectuat de FRF. 

Emoţii au fost, apoi, în privinţa lui Dragoş Nedelcu, Răzvan Marin şi Alexandru Cicâldău, contacţi ai fotbalistului lui Rangers. Cu 24 de ore înaintea meciului de la Skopje, cei trei au fost supuşi unui test PCR, conform protocolului din Macedonia de Nord, şi au primit rezultat negativ. Astfel, vor fi pe teren în partida de miercuri. 

"Astăzi, în jurul prânzului, cu o zi înaintea meciului cu Macedonia de Nord, Ianis Hagi a primit rezultat pozitiv la testul rapid efectuat de staff-ul medical al naţionalei în urma unor uşoare dureri de cap resimţite de fotbalist. Din păcate, rezultatul testului PCR efectuat ulterior confirmă situaţia. În aceste condiţii, Ianis nu va fi disponibil pentru meciul de mâine şi rămâne în izolare. Hagi a avut rezultate negative la toate cele 5 testări programate până azi la această acţiune a naţionalei.

Colegii de masă ai lui Hagi, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău şi Dragoş Nedelcu au intrat de la prânz în izolare deşi la testarea rapidă rezultatele lor au fost negative. Au ratat şi antrenamentul oficial din această seară. Au efectuat testul PCR potrivit normelor din Macedonia de Nord şi, în cazul tuturor, rezultatele negative s-au confirmat. Astfel, cei trei sunt disponibili pentru mâine", a anunţat FRF.

A fost ultima testare înaintea partidei cu contracandidata din grupă. Macedonia de Nord - România are loc miercuri, de la 21:45, live text pe Telekomsport.ro. 

 

Afla mai multe despre: dragos nedelcualexandru cicaldaurazvan marin 

viewscnt
Articole similare