Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Negocieri avansate!". Ofertă pentru cumpărarea lui AC Milan: un miliard de euro!

"Negocieri avansate!". Ofertă pentru cumpărarea lui AC Milan: un miliard de euro!

Serie A

Comentarii

Fondul de investiţii Investcorp e în discuţii cu patronii lui AC Milan, din grupul Elliott Management, pentru a cumpăra clubul italian. Suma la care ar urma să se ridice tranzacţia este de un miliard de euro, AC Milan fiind într-o continuă creştere din punct de vedere al rezultatelor în ultimii ani.

Un fond de investiţii din Bahrain, Investcorp, se află în discuţii cu patronii lui AC Milan, din grupul Elliott Management, pentru a cumpărat clubul italian în schimbul unui miliard de euro.

"Negocieri avansate!". Ofertă pentru cumpărarea lui AC Milan: un miliard de euro!

În 2018, Elliott Management a preluat pachetul majoritar de acţiuni de la AC Milan, club italian de mare tradiţie în Europa. La patru ani distanţă, AC Milan poate schimba din nou patronii. Potrivit publicaţiei de business Bloomberg, fondul de investiţii Investcorp se află în discuţii cu grupul Elliott Management pentru a cumpăra AC Milan.

Potrivit sursei citate, Investcorp, fond de investiţii din Bahrain, oferă un miliard de euro pentru pachetul majoritar de acţiuni de la AC Milan. Elliott Management deţin 99,93% din acţiunile clubului AC Milan.

Reprezentanţii părţilor implicate în negocieri au refuzat să ofere declaraţii despre posibile vânzare a lui AC Milan, dar sursa citată scrie că apropiaţii grupurilor au confirmat că discuţiile sunt într-un stadiu avansat şi că suma pentru care afacerea se poate încheia este un miliard de euro.

AC Milan se află într-o continuă creştere din punct de vedere al rezultatelor în ultimii ani. După ce s-a calificat pentru prima dată după 10 ani în grupele Ligii Campionilor, AC Milan e pe primul loc în Serie A şi are şanse să câştige primul titlu de campioană din 2011 încoace.

Afla mai multe despre: ac milannegocieriinvestcorp 

viewscnt
Articole similare