Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Negocierile dintre FRF şi Dan Petrescu, dubioase pentru Mihai Stoica: "Poate fi o altă variantă. E lipsit de sens şi de logică" | EXCLUSIV

Negocierile dintre FRF şi Dan Petrescu, dubioase pentru Mihai Stoica: "Poate fi o altă variantă. E lipsit de sens şi de logică" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, şi-a exprimat părerea după ce Dan Petrescu a devenit varianta principală a Federaţiei Române de Fotbal, pentru postul de selecţioner al României.

Ce suspectează Mihai Stoica după ce FRF s-a dus după Dan Petrescu

Federaţia Română de Fotbal plănuieşte să aibă selecţioner până la finalul anului. S-a discutat direct, la Cluj, cu Dan Petrescu, dar Mihai Stoica nu înţelege de ce şefii fotbalului românesc au anunţat că negociază cu "Bursucul". 

"N-a fost niciodată selecţioner să spun dacă e bun sau nu. Ca antrenor e foarte bun, doar că sunt meserii diferite. Petrescu are un CV ca fotbalist prin care se impune în orice evstiar, e un motivator de excepţie şi e important, dar nu ştiu ce selecţioner e. El încă e... Am rămas confuz, aşa, după ce am citit declaraţia lui, că o să zică pe 19 decembrie. 

CFR a câştigat campionatul cu patru antrenori. Eu altceva nu înţeleg. De ce a trebuit să se ştie, că s-a discutat, că urmează să se discute? Eu cred că mai poate fi o altă variantă. Eu mă duc să vorbesc, dar de fapt pun pe altcineva, că mai sunt şi alţii. E lipsit de sens şi de logică să-ţi faci reclamă că mergi să discuţi cu un antrenor. E o chestie ciudată că federaţia nu plăteşte clauza. Dacă-l conving pe Petrescu, CFR nu vrea niciun ban? CFR depinde sponsorul FRF. Eu ştiu", a declarat oficialul FCSB pentru Telekom Sport.  

"Mi-ar plăcea să meargă Petrescu la naţională. Nu doar că am încredere în ce poate face, că va face treabă, că ar veni şi jucători de la noi... E clar că nu sunt aşa nume de speriat pe piaţă ca să-l înlocuiască la CFR", a mai spus Mihai Stoica. 

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, a oferit o reacţie după intervenţia lui Mihai Stoichiţă, cel care a descris ce s-a întâmplat la discuţia dintre Dan Petrescu şi FRF

"Nu anunţi dinainte că pleci, că vezi ce se întâmplă. Eu cred că ştie să gestioneze momentele astea, să vedem ce se va îântâmpla până pe 19 decembrie. E impotant că au discutat, iar de principiu... Gică Hagi a zis nu din prima, nu se poate. Acum vedem ce va fi. Cert e că naţionala are timp. Primele meciuri, amicale, sunt în martie. Important e ca antrenorul să fie numit când se reiau pregătirile", a susţinut expertul Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoicadan petrescudan petrescu echipa nationala 

viewscnt
Articole similare