Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Negoiţă, criticat de antrenorul care i-a adus două trofee lui Dinamo: "Nu a avut un proiect solid"

Negoiţă, criticat de antrenorul care i-a adus două trofee lui Dinamo: "Nu a avut un proiect solid"

Dinamo București

Comentarii

Dario Bonetti (56 ani) are amintiri plăcute din cea de-a doua perioadă petrecută pe banca lui Dinamo, însă nu este impresionat de proiectul finanţatorului Ionuţ Negoiţă.

"Tot ce s-a întâmplat în ultimele patru-cinci sezoane a depins de Negoiţă. O posibilă cauză a lipsei rezultatelor este faptul că Dinamo nu a avut până acum un proiect important, solid. Nu pot spune că am avut multă presiune. Am multe amintiri frumoase acolo şi foarte multă stimă pe care i-o port domnului Badea.

Cea mai urâtă amintire? Faptul că nu am primit din partea clubului timp să construiesc şi să organizez o echipă competitivă la nivel european. Am fost demis în 2012 la scurt timp după începerea domniei lui Negoiţă.  Să mă întorc? Nu ştiu, niciodată să nu spui niciodată" - a spus Dario Bonetti pentru GSP.

Dario Bonneti a antrenat-o de două ori pe Dinamo, prima dată în 2009, iar a doua oară în 2012. De fiecare dată a sfârşit mandatul demis. De notat faptul că în 2012 a reuşit să aducă două trofee în şoseaua Ştefan cel Mare, Cupa şi Supercupa României. 

Afla mai multe despre: dario bonettiionut negoitadinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare