You are here:

Neil Lennon, contre cu reporterul: ”De ce mă întrebi asta?”. N-a înţeles mesajul suporterilor: ”Ce înseamnă demisia?”

Neil Lennon, contre cu reporterul: ”De ce mă întrebi asta?”. N-a înţeles mesajul suporterilor: ”Ce înseamnă demisia?”

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti a încheiat la egalitate duminică seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia bucureşteană Dinamo, în etapa a şasea din Superligă. Giuleştenii rămân fără victorie în campionat.

Lennon, discurs după Rapid - Dinamo

Pe Giuleşti, în derby-ul cu Dinamo, antrenorul gazdelor, Neil Lennon, a început meciul ca de obicei, fără Săpunaru, iar rapidiştii au avut cea mai mare ocazie a primei reprize – bara lui Gojkovic, din minutul 44. După pauză, Homawoo l-a faultat în careu pe Gojkovic şi, după verificarea VAR, arbitrul Iulian Călin a dictat penalti. Petrila a transformat în minutul 53, deschizând scorul.

După numai patru minute portarul gazdelor, Siegrist, a intervenit foarte bine la Selmani. Petrila a trecut pe lângă majorarea scorului, în minutul 74, dar Golubovic a fost la post. După numai un minut Cristian Ignat l-a tras de tricou, în careu, pe Selmani, şi, după verificarea VAR, s-a dictat penalti pentru Dinamo. Selmani a transformat şi alb-roşii au egalat.

În cele din urmă acesta a fost scorul final în derby, 1-1, şi Dinamo e pe locul al treilea în clasament, cu 9 puncte. Rapid este pe locul 11, cu 5 puncte, giuleştenii rămânând singura echipă fără victorie din Superligă.

Neil Lennon, antrenorul Rapidului, a vorbit despre remiza din Giuleşti şi despre faptul că giuleştenii sunt tot fără victorie în actualul sezon. 

„Aveam nevoie de un al doilea gol. Jucătorii au dat totul. Dacă v-aţi fi uitat la meciuri, aţi fi văzut că am fi meritat să câştigăm multe dintre ele.

Noi primit gol numai după decizii VAR. Iar în atac nu e ca şi cum nu am avut ocazii. Am folosit şi mulţi jucători tineri, am început cu 3 şi am terminat cu 4. Fundaşii mei centrali au fost foarte buni, au fost siguri. Iar cu Benjamin în poartă arătăm foarte bine.

Trebuie să ai un prim 11 de principiu, dar mai facem schimbări. Ne-am pregătit cu Rrahmani ca atacant, dar el a plecat, trebuie să fim flexibili. Nu e totul bătut în cuie. (Reporter: Ştiţi ce înseamnă demisia?) Ce înseamnă? Să îmi dau demisia? Am auzit că îmi cer demisia dar nu se va întâmpla. Înţeleg că este nemulţumire. Sunt dezamăgit şi frustrat că nu am câştigat. Avem ghinion!”, a declarat Neil Lennon.

„Nu înţeleg întrebările!„, a răspuns răspicat antrenorul Rapidului. „Încerci să găseşti răspunsuri sau ce? Tu te-ai uitat la meciurile noastre? Noi ratăm multe ocazii mari, nu marcăm destule goluri. Avem nevoie de mai multă forţă, jucăm cu mulţi tineri pentru că nu avem multe soluţii”, a mai declarat Lennon.

Afla mai multe despre: neil lennonrapid,  

viewscnt
Articole similare