You are here:

Neil Lennon, criticat şi după plecarea de la Rapid: „Nu cunoştea absolut nimic!”

Neil Lennon, criticat şi după plecarea de la Rapid: „Nu cunoştea absolut nimic!”

Rapid

Comentarii

Cătălin Hlistei, fostul jucător de la Rapid, a comentat şi el mandatul lui Neil Lennon din Giuleşti.

Neil Lennon nu scapă de critici nici după plecarea de la Rapid

Antrenorul nord-irlandez nu a reuşit să câştige niciun meci pe banca celor de la Rapid, iar criticile nu întârzie să apară, nici după plecarea acestuia din România.

„Mie nu mi-a inspirat încredere domnul Lennon. Nu este frumos să vorbesc despre el, că a plecat. Nu cunoştea absolut nimic despre Rapid, poate doar ce a citit pe internet. Nu era pe spiritul Rapidului. Nu era în aceeaşi barcă cu suporterii. Am văzut gestul lui de la golul egalizator din meciul cu CFR Cluj, parcă ar fi câştigat meciul! Bun, ai luat un punct pe final de meci, dar reacţia lui mi s-a părut exagerată.

În două zile, din ce se vede sau din ce s-a văzut, a schimbat mai mult decât a reuşit domnul Lennon pe tot parcursul sezonului, până acum. Cred că a schimbat într-un timp foarte scurt mentalitatea (n.r. referitor la schimbările pe care le-a făcut Marius Şumudică de când a venit la Rapid).

L-am auzit şi pe dommu Şucu, care spunea că nu mai vrea să mai vină vreo echipă pe Giuleşti şi să aibă 72% posesie. Este ceva incredibil şi nu cred că s-a mai întâmplat aşa ceva în istoria Rapidului. Chiar şi atunci când jucau cu Hamburg. Nici acei jucători nu au putut să aibă o asemenea posesie şi să câştige, aşa cum a avut Sepsi”, a declarat Cătălin Hlistei, potrivit prosport.ro.

Afla mai multe despre: neil lennonrapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare