Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neil Lennon face primele transferuri la Rapid! Jucători de top doriţi de antrenorul nord-irlandez în Superligă

Neil Lennon face primele transferuri la Rapid! Jucători de top doriţi de antrenorul nord-irlandez în Superligă

Rapid

Comentarii

Neil Lennon este antrenorul ales de Dan Şucu să ducă Rapidul la nivelul următor.

Neil Lennon vrea jucători de top la Rapid! Cine ar putea ajunge în Superliga României

Antrenorul nord-irlandez s-a pus repede pe treabă şi vrea să aducă în România mai mulţi jucători importanţi din Scoţia. Este vorba despre Stephen Welsh, de la Celtic, şi Ross Graham, de la Dundee United.

Ambii jucători sunt fundaşi centrali şi Lennon consideră că cei doi ar rezolva problemele din defensiva giuleştenilor.

„Welsh, de 24 de ani, mai are trei ani de contract cu Celtic şi apărătorul de rezervă ar trebui să fie de acord să vină sub formă de împrumut la Rapid. El şi-a făcut debutul la Celtic sub conducerea lui Lennon, acum patru ani, iar a doua sa apariţie pentru Celtic a fost într-o înfrângere în Old Firm împotriva celor de la Rangers.

Fundaşul de la United, Graham, este fără contract şi ar fi disponibil gratis. El era în discuţii cu antrenorul de la United, Jim Goodwin, pentru semnarea unui nou contract la Dundee”, au notat cei de la The Scottish Sun.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Ce a spus Neil Lennon despre situaţia de la Rapid

”Trebuie să existe un echilibru. Trebuie să te uiţi la talent. Cu Virgil a fost o decizie foarte simplă de când l-am văzut. Atunci când pot, îmi place să urmăresc meciurile live. Am mai descoperit un jucător, de exemplu, Frimpong de la Bayer Leverkusen. L-am avut la Celtic. L-am luat de tânăr de la Manchester City şi a crescut sub ochii noştri.

Este ceva ce-mi doresc să fac şi la Rapid. Să găsim talente şi să le aducem aici, la academie, să facă pasul spre prima echipă şi să-i dezvoltăm. Jucătorii tineri sunt foarte importanţi pentru mine! 

Desigur, dacă eu cred în jucător şi dacă eu cred că aduce valoare echipei este foarte important. Vreau să dezvoltăm un grup de jucători la Rapid, dar şi să aducem jucători noi”, a declarat Neil Lennon într-un inverviu pentru canalele de socializare ale Rapidului.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: neil lennonrapidtransferuri 

viewscnt
Articole similare