You are here:

Neil Lennon, propus la FCSB! Mihai Stoica a recunoscut totul: ”Era un semn de întrebare”

Neil Lennon, propus la FCSB! Mihai Stoica a recunoscut totul: ”Era un semn de întrebare”

Superliga

Comentarii

Neil Lennon (53 de ani) s-a despărţit de Rapid la mai puţin de trei luni distanţă de la momentul în care a fost prezentat oficial în Giuleşti. La scurt timp după ce Rapid a anunţat plecarea nord-irlandezului, Marius Şumudică a fost prezentat oficial.

Multiplu campion alături de Celtic, în Premiership, Lennon a avut parte de o experienţă şi în campionatul din Cipru, la Omonia Nicosia, acolo unde a reuşit să cucerească o Cupă a Ciprului, în sezonul 2021/2022.

Deşi are experienţă şi un CV bogat, Neil Lennon nu a avut angajament din octombrie 2022 până în mai 2024. După despărţirea de fosta campioană a Ciprului, Lennon a făcut o pauză de un an şi jumătate, până când a acceptat oferta venită din partea Rapidului.

Neil Lennon putea să antreneze FCSB. MM Stoica a avut mari semne de întrebare: ”Nu antrenase de patru ani”

Mihai Stoica, preşedintele CA al FCSB, a dezvăluit că Neil Lennon a fost propus la FCSB după ce a plecat de la Omonia, însă roş-albaştrii nu au fost interesaţi de serviciile tehnicianului nord-irlandez.

”Auzisem varianta aia, că după primele şase etape, clauza de reziliere e mică, urmând să crească. M-am gândit că dacă nu o bat pe Dinamo, probabil că e finalul.

Există o explicaţie logică şi la asta. Te aduc într-un campionat nou pentru tine, într-o ţară cu altă cultură fotbalistică. Eu îţi dau bani mulţi, dar e riscant pentru mine, îţi pun o clauză mică, poate nu te acomodezi. Cazi cu bicicleta, ştiu eu ce se poate întâmpla?

Nu mai antrenase de patru ani de zile pe nimeni (n.r. - Lennon a antrenat la Omonia Nicosia în urmă cu doi ani), asta era un semn de întrebare. Am primit foarte multe propuneri de antrenori. Aveam sau n-aveam nevoie, primeam. Agenţii îşi fac treaba, propun”, a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligamihai stoicaneil lennon 

viewscnt
Articole similare