Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nelu Varga a confirmat încă un transfer la CFR Cluj: "L-am luat"

Nelu Varga a confirmat încă un transfer la CFR Cluj: "L-am luat"

CFR Cluj

Comentarii

Nelu Varga, patronul de la CFR Cluj, a confirmat încă un transfer pentru campioana României. Bogdan Ţîru (28 de ani), fundaşul crescut de Gică Hagi în academia de la Constanţa, a semnat cu echipa din Gruia. Omul cu banii de la CFR Cluj a ajuns deja sub comanda lui Dan Petrescu.

Dan Petrescu a mai primit un jucător. După Anton Maglica, atacantul croat prezentat oficial, Bogdan Ţîru a semnat şi el cu CFR Cluj. Nelu Varga, patronul din Gruia, a confirmat că echipa campioană l-a transferat pe fundaş.

Nelu Varga a confirmat încă un transfer la CFR Cluj: "L-am luat"

Crescut de Gică Hagi în academie şi plecat în Polonia, la Jagiellonia, Bogdan Ţîru a revenit în Liga 1 în 2023. Nelu Varga, patronul de la CFR Cluj, a anunţat, vineri, că fundaşul central a semnat deja cu echipa din Gruia şi a ajuns sub comanda lui Dan Petrescu.

Varga a spus că ŢÎru e un jucător pe care CFR Cluj l-a dorit foarte mult. "L-am luat pe Ţîru. Este şi venit. E un fundaş central foarte bun pe care ni l-am dorit foarte mult. E un jucător de echipă naţională şi sunt sigur că o să se integreze foarte repede la noi", a spus Nelu Varga, conform ProSport.

Născut la Constanţa, Bogdan Ţîru a venit la Academia Gheorghe Hagi încă de la înfiinţarea acesteia în 2009 şi a devenit unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai clubului. Fundaşul a fost promovat la prima echipă în 2013, iar alături de Gică Hagi a cucerit titlul de campion al României, Cupa României şi Supercupa României.

În februarie 2020, Bogdan Ţîru a plecat la Jagiellonia, în Polonia, unde a strâns 80 de meciuri, 3 goluri şi o pasă de gol.

  • 17 meciuri a strâns Bogdan Ţîru la Jagiellonia în acest sezon, în toate competiţiile sezonului
  • 350.000 de euro este cota de piaţă a lui Bogdan Ţîru în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: nelu vargatransferbogdan tirucfr cluj 

viewscnt
Articole similare