Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nelu Varga a izbucnit după ce Gigi Becali l-a ofertat pe Billel Omrani. Ce a declarat patronul lui CFR Cluj

Nelu Varga a izbucnit după ce Gigi Becali l-a ofertat pe Billel Omrani. Ce a declarat patronul lui CFR Cluj

CFR Cluj

Comentarii

Nelu Varga a avut o primă reacţie după ce Gigi Becali l-a ofertat pe Billel Omrani, care se află în ultimele 6 luni de contract.

FCSB s-a apropiat la 6 puncte de CFR Cluj şi Gigi Becali a început din nou să spere la titlu. Patronul FCSB a început din nou să se implice şi acum încearcă să agite apele la CFR Cluj.

Gigi Becali a dezvăluit că l-a ofertat pe Billel Omrani, unul dintre cei mai buni jucători de la CFR Cluj.

Reacţia lui Nelu Varga după ce Gigi Becali l-a ofertat pe Omrani: ”Nu mă pun la mintea lui”

Prin transferul lui Billel Omrani, Gigi Becali ar atinge două ţinte dintr-o lovitură. Pe de-o parte, şi-ar asigura serviciile unuia dintre cei mai buni fotbalişti din Liga 1.

Pe de altă parte, ar produce tensiuni la CFR Cluj şi l-ar lăsa pe Dan Petrescu fără un jucător de bază, ceea s-ar putea reflecta şi în rezultate.

Însă Gigi Becali trebuie să scoată bani grei pentru această mutare. Billel Omrani a cerut un salariu de 480.000 de euro pe an, ceea ce ar însemna un record în istoria FCSB-ului.

Pe de altă parte, Nelu Varga spune că este foarte încrezător că Billel Omrani va continua în Gruia. Patronul lui CFR Cluj susţine că atacantul de 28 de ani încă n-a semnat un nou contract, dar sunt toate şansele să o facă.

”Nu mă pun la mintea lui Gigi Becali. El e cu gura, cu poveştile, noi ne vedem de treaba noastră. Îşi face iluzii degeaba. Nu poate să-l ia şi nici să-l ţină pe Omrani.

Billel ştie ce are aici, ce îi oferim, ce are asigurat la CFR. Da, deocamdată Billel nu a semnat un nou contract, dar nu am insistat fiindcă avem o relaţie specială cu el.

Nu lasă el pasărea din mână pe o poveste de pe gard. În plus, să stea Gigi liniştit că Omrani va juca în continuare, noi avem mare încredere în el, ştim ce fel de om este”, a declarat Nelu Varga pentru gsp.

Afla mai multe despre: nelu varga 

viewscnt
Articole similare