Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nelu Varga, de neoprit: ”Îl aducem pe bani grei! Sumă record pentru România”

Nelu Varga, de neoprit: ”Îl aducem pe bani grei! Sumă record pentru România”

CFR Cluj

Comentarii

Ardelenii vor să-şi întărească lotul în vederea luptei la titlu în Superliga.

După 19 etape, ardelenii se află pe poziţia a doua, la cinci puncte în spatele liderului FCSB. Acest lucru îl nemulţumeşte pe Ioan Varga, care este gata să bage adânc mâna în buzunar pentru a câştiga din nou titlul. 

  • În etapa #20 din Superliga, CFR Cluj va face deplasarea la Sfântu Gheorghe pentru meciul împotriva celor de la Sepsi OSK de duminică seară, ora 21:00.

”Pot să vă dezvălui un singur lucru şi anume că vom face o campanie spectaculoasă de transferuri. Avem în vizor 5-6 jucători. 5 aducem sigur, mai ales pe parte de atacanţi şi la mijloc. Din cei 5 sunt doi nigerieni şi unul argentinian. Un fotbalist de primă ligă din Argentina, un atacant formidabil, genul de mijlocaş-atacant care face diferenţa şi dă multe goluri şi care va fi adus probabil pe o sumă record pentru România şi Superliga. 

Dacă vi-l aduceţi la minte, şi sunt convins că nu l-aţi uitat pe Culio. Acest argentinian e de două ori mai bun decât Culio, unul dintre fotbaliştii emblematici din istoria CFR Cluj. Un jucător care va fi adus pe bani grei şi care va face diferenţa dacă ne înţelegem cu el. Joacă în prima ligă din Argentina, face spectacol acol.

 E un fotbalist care ne va ajuta să luăm titlul în România.  Vreau neapărat titlul, voi aduce sigur 5 jucători, poate chiar 6 sau 7. Va fi cea mai spectaculoasă campanie de transferuri a CFR-ului de când am preluat această echipă”, a spus Neluţu Varga la Fanatik.

Afla mai multe despre: nelu vargacfr clujtransferul 

viewscnt
Articole similare