Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nelu Varga i-a răspuns pe loc lui Becali. Suma colosală pe care o vrea în schimbul lui Otele: "Ăsta e preţ de prietenie"

Nelu Varga i-a răspuns pe loc lui Becali. Suma colosală pe care o vrea în schimbul lui Otele: "Ăsta e preţ de prietenie"

CFR Cluj

Comentarii

FCSB s-a impus cu 2-0 în meciul cu Universitatea Craiova şi s-a distanţat la zece puncte în fruntea clasamentului Superligii.

În urma acestei victorii, FCSB şi-a asigurat, în mare măsură, titlul de campioană în Superliga. Cu şapte etape rămase de disputat până la final, echipa pregătită de Elias Charalambous are un avans de zece puncte faţă de principalele urmăritoare.

Astfel, Gigi Becali a început deja să-şi pregătească lista de transferuri pentru vară, când echipa va evolua în preliminariile Ligii Campionilor. Alibec, Louis Munteanu, Mitriţă şi Otele sunt cei patru atacanţi pe care-i vrea latifundiarul din Pipera.

Patronul CFR-ului, Nelu Varga, a reacţionat instant şi a dezvăluit suma pentru care este dispus să renunţe la serviciile lui Otele, care este dorit şi în Premier League, de Brighton.

"Bineînţeles că am auzit că ar fi interesat de Otele. Mă ştiţi, sunt un om de business, sunt un om pragmatic, iubesc fotbalul, dar, bineînţeles, trebuie să asigur şi un echilibru financiar la echipă.

Oferta mea pentru Gigi Becali este una publică şi foarte simplă. Dacă vrea să îl ia şi să facă spectacol cu Otele, eventual în Champions League, Gigi Becali trebuie să plătească 6 milioane de euro. Acesta este preţul acestui jucător fantastic pe care noi îl avem. Dacă dă aceşti bani, poate să îl ia.

Iar acesta e un preţ aşa, de prietenie, pentru Gigi Becali, pentru că suntem toţi aici, în campionatul românesc. Pentru campionatele străine, de exemplu Anglia, preţul poate să fie şi mai mare" , a declarat Nelu Varga la fanatik.ro.

FCSB - U Craiova 2-0

FCSB a învins-o, duminică seara, pe teren propriu, scor 2-0, pe Universitatea Craiova, în etapa a treia din play-off-ul Superligii.

Fără Alexandru Mitriţă şi Ndong, accidentaţi, iar cu Bancu şi Screciu pe banca de rezerve, Universitatea Craiova a jucat slab în prima repriză a meciului de pe Arena Naţională. Roş-albaştrii au pus presiune pe poarta lui Laurenţiu Popescu, Lixandru (min. 10) şi Chiricheş (min. 26) trimiţând puţin pe lângă bară.

Scorul a fost deschis de Florinel Coman, din lovitură liberă, în minutul 29, iar după numai trei minute Ştefan Vlădoiu a trimis în propria poartă, la un corner executat de acelaşi Florinel Coman. În repriza a doua, gazdele nu au mai forţat, craiovenii au avut o ocazie prin Cîmpanu, în minutul 78, iar FCSB s-a impus cu 2-0.

În clasament, FCSB conduce cu 41 de puncte. Jucătorii lui Elias Charalambous sunt urmaţi de CFR Cluj şi de Universitatea Craiova, ambele cu câte 31 de puncte.

  • FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Ngezana, Chiricheş, Radunovic - Lixandru, Şut, Olaru (Antwi 87) - Oct. Popescu (Radaslavescu 74), Miculescu (Alhassan 74), Fl. Coman (Dawa 90). ANTRENOR: Elias Charalambous
  • Universitatea Craiova: L. Popescu - Şt. Vlădoiu, Maldonado, Badelj, Căpăţînă (Bancu 78) – Al. Creţu, Mekvabishvili, Houri (Koljic 78) – Baiaram (Danciu 61), Blesa (Markovic 68), A. Ivan (Cîmpanu 46). Antrenor: Ivailo Petev

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare