adplus-dvertising
You are here:

Nelu Varga l-a uimit cu purtarea sa pe Cristi Balaj, încă din primele zile la CFR Cluj! Ce s-a întâmplat în ziua meciului cu AZ Alkmaar | EXCLUSIV

Nelu Varga l-a uimit cu purtarea sa pe Cristi Balaj, încă din primele zile la CFR Cluj! Ce s-a întâmplat în ziua meciului cu AZ Alkmaar | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Noul preşedinte de la CFR Cluj, Cristi Balaj, "l-a citit" pe finanţatorul campioanei, Nelu Varga, încă de la primele interacţiuni. Fostul arbitru susţine că omul de afaceri "e cu mult diferit faţă de cum a fost descris".

Cum este, de fapt, Nelu Varga, finanţatorul de la CFR Cluj

Cristi Balaj aşteaptă ca Guvernul să numească un nou preşedinte la Agenţia Naţională Anti-Doping, pentru a-şi ocupa, oficial, funcţia de preşedinte la CFR Cluj. După primele zile petrecute în cadrul clubului din Gruia, expertul Telekom Sport a observat un aspect interesant în privinţa lui Nelu Varga. 

Finanţatorul l-a invitat pe noul oficial la meciul cu AZ Alkmaar, din grupa de Conference League, iar Balaj a descoperit un Nelu Varga diferit, faţă de cum este descris. 

"Am văzut meciul alături de Nelu Varga, cel cu AZ Alkmaar. Pune suflet, are patimă şi mă agită şi pe mine. Încerc să-l temperez, pentru că nu l-aş ajuta pe el. Vorbim despre deciziile de arbitraj, dar e mult diferit faţă de cum a fost descris. E cu mult diferit, în bine. El are fler. Are fler în a construi, doar că exprimarea nu e de nivelul unui profesor universitar sau academician. În contextul politic din România, prefer un om care spune ce gândeşte, decât unul care-ţi spune ce vrei să auzi", a declarat noul oficial al campioanei României, pentru Telekom Sport.  

Cum a reacţionat Dan Petrescu atunci când Nelu Varga l-a apărat

Vizibil surprins de Nelu Varga, Cristi Balaj a oferit şi alte detalii despre conducerea liderului din Liga 1, care nu ia în calcul schimbarea lui Dan Petrescu. De altfel, antrenorul a apreciat intervenţia finanţatorului din urmă cu câteva zile. 

"Nu, patronul nu e nemulţumit. Am fost joi la meci, cu AZ Alkmaar, erau supăraţi, nemulţumiţi, pentru că apar informaţii constant, cu o zi înainte de meci sau în ziua jocului, care pot da dezechilibru. Ultima, că patronul e nemulţumit despre Dan Petrescu şi că i-ar căuta înlocuitor. Fals!

Dan Petrescu s-a bucurat de atitudinea luată de Nelu Varga, care a zis că nu se pune problema schimbării. Ei bănuiesc cine dă informaţii, oameni care au plecat, care lansează anumite zvonuri. Presa nu poate fi condamnată. Nici nu se pune problema schimbării lui Dan Petrescu", a mai spus noul preşedinte de la CFR Cluj. 

Luni, CFR Cluj s-a distanţat în clasamentul Ligii 1, după 2-0 împotriva lui Sepsi. 

 

viewscnt
Articole similare