Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nelu Varga le-a dat vestea cea mare fotbaliştilor de la CFR Cluj! Surpriza pregătită de conducere după derby-ul câştigat cu FCSB

Nelu Varga le-a dat vestea cea mare fotbaliştilor de la CFR Cluj! Surpriza pregătită de conducere după derby-ul câştigat cu FCSB

CFR Cluj

Comentarii

Patronul celor de la CFR Cluj, Nelu Varga, a luat o primă decizie, după ce campioana României a câştigat derby-ul cu FCSB, scor 2-0. Jucătorii intraţi pe teren vor primi 5.000 de euro, o primă din partea conducerii.

Fotbaliştii de la CFR Cluj, prime de 5.000 de euro după ce au câştigat cu FCSB

CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FCSB, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii I. Bucureştenii sunt pe prima poziţie în clasament, cu 30 de puncte, iar clujenii sunt pe trei, cu 27 de puncte. Pe poziţia a doua se află Universitatea Craiova, cu 28 de puncte şi un joc mai puţin.

Nelu Varga i-a felicitat pe doi dintre cei mai importanţi oameni de la CFR Cluj, Edward Iordănescu şi Marian Copilu, şi a anunţat primele pentru jucători: 

"Îl felicit pe Marian Copilu, pe Edi Iordănescu, care într-un timp scurt şi-a arătat valoarea, dar cel mai mult pe fotbalişti, pe copiii mei…

Avem o echipă de un caracter formidabil, era foarte greu pentru oricine altcineva să treacă atât de uşor peste evenimentele nedrepte din Europa League. Sunt mândru de toţi colegii mei, CFR Cluj a arătat din nou că are ADN de campioană!

Şi încă ceva… Anunţ public că toţi cei care au intrat în teren au o primă de 5000 de euro fiecare, din partea mea şi a celorlalţi colegi din conducere. Este o victorie meritată, iar prima jucătorilor este la fel de meritată", a spus Neluţu Varga, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: nelu vargacfr cluj fcsbfcsb 

viewscnt
Articole similare