You are here:

„Neluţu e hienă!” Dumitru Dragomir a dat verdictul după transferul lui Bîrligea la FCSB: „I-a mai luat nişte bani lui Becali!”

„Neluţu e hienă!” Dumitru Dragomir a dat verdictul după transferul lui Bîrligea la FCSB: „I-a mai luat nişte bani lui Becali!”

FCSB

Comentarii

FCSB l-a transferat pe Daniel Bîrligea de la CFR Cluj.

Dumitru Dragomir a spus ce crede despre transferul lui Bîrligea la FCSB

Dumitru Dragomir îl laudă pe Bîrligea, considerând că este un atacant de mare valoare. Totodată, fostul şef de la LPF este conştient că Neluţu Varga a ştiut să profite şi a obţinut o sumă foarte mare de bani în urma acestei mutări.

„Nu are nicio contribuţie Şucu. L-a interesat înainte. A anunţat o sumă pe care ar putea să o dea în rate şi atât, nu a mai influenţat cu nimic. Neluţu a jucat foarte bine, a jucat arta comerciantului, arta lui Gigi Becali în negocieri, că şi ăsta e hienă.

Exact cu armele lui Gigi Becali i-a mai luat 500.000 în plus. L-a mai aruncat pe unul cu bani cum e Şucu, Gigi a pus repede botul să nu îl piardă. Dacă face patru jocuri bune în Europa League, Bîrligea pleacă cu peste zece milioane.

Are forţă, se bagă în contre cum n-am mai văzut de mult timp aşa ceva. De la CFR nu pleca cu banii ăştia în străinătate. E cea mai mare sumă dată pe un jucător din România. Petrescu şi-a dat acordul să plece, l-a luat pe Louis Munteanu şi au înţelegere că trebuie să joace titular. Au făcut bine că l-au dat pe Bîrligea pe suma asta”, a spus Dumitru Dragomir la Fanatik.

Afla mai multe despre: dumitru dragomirgigi becalidaniel birligea 

viewscnt
Articole similare