Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neluţu Varga a anunţat noul preşedinte de la CFR Cluj: „Am bătut palma, va avea puteri depline!”

Neluţu Varga a anunţat noul preşedinte de la CFR Cluj: „Am bătut palma, va avea puteri depline!”

CFR Cluj

Comentarii

Neţulu Varga, patronul de la CFR Cluj, a anunţat că s-a înţeles cu Dani Coman, fostul preşedinte de la FC Hermannstadt.

CFR Cluj are un nou preşedinte. Neluţu Varga a făcut marele anunţ

Deşi Dan Petrescu spera să-l readucă pe Cristi Balaj la CFR Cluj, iată că Neluţu Varga a mers pe altă variantă. Este vorba despre Dani Coman, fostul preşedinte de la FC Hermannstadt. Patronul ardelenilor a declarat că noul oficial va avea puteri depline la club şi speră să o ducă pe CFR spre marea performanţă.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

„M-am întâlnit cu Dani Coman. A fost o discuţie interesantă şi constructivă. În proporţie de 90%, Dani Coman este noul preşedinte al lui CFR Cluj. Când vorbesc despre preşedinte, vorbesc chiar despre această funcţie.

Dani Coman va fi preşedinte cu puteri depline la clubul nostru! A mai rămas ca, vineri, Dani Coman să aibă o discuţie cu Dan Petrescu, să îi explice şi antrenorul nostru cum vede lucrurile şi să se pună de acord pe tot ceea ce înseamnă strategia clubului. După această discuţie, probabil vom face anunţul oficial că Dani Coman este noul preşedinte al CFR-ului.

Mi l-am dorit pe Dani Coman de mai multe ori, mă bucur că suntem aproape să batem palma. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt ca şi încheiate. Am văzut un Dani Coman ambiţios, care îşi doreşte să facă performanţă şi să îşi arate valoarea pe care o ştim cu toţii.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Pe final de săptămână, vineri probabil, vom face şi anunţul oficial. Dani Coman va fi noul preşedinte al celor de la CFR Cluj. Abia aşteptăm să ne apucăm de treabă.Vreau să readucem CFR-ul acolo unde îi este locul”, a spus Nelu Varga, la Fanatik.

Afla mai multe despre: nelutu vargadani comancfr cluj 

viewscnt
Articole similare