Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neluţu Varga, la capătul răbdărilor: ”M-am luat după unul şi după altul! Nu mai ascult pe nimeni”

Neluţu Varga, la capătul răbdărilor: ”M-am luat după unul şi după altul! Nu mai ascult pe nimeni”

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj s-a făcut de râs, duminică, pe terenul ultimei clasate, FC Botoşani, şi a pierdut la limită, scor 0-1, într-o partidă din etapa a 22-a din Superligă.

Imediat după acest meci, patronul clujenilor, Neluţu Varga, a anunţat că italianul Andrea Mandorlini va părăsi banca tehnică a echipei sale, iar în locul său va fi instalat Adrian Mutu.

Nelu Varga s-a săturat să mai primească sfaturi: ”Ajunge!”

Omul de afaceri a declarat că întreaga procedură se va finaliza fără probleme luni, deoarece Andrea Mandorlini nu are nicio clauză problematică. Aşadar, acesta va fi destituit din funcţie, iar de echipă se va ocupa Adrian Mutu, proaspăt eliberat de Neftchi Baku, din Azerbaidjan.

Neluţu Varga şi Adrian Mutu nu au convenit asupra contractului încă, însă şeful din Gruia este sigur că va ajunge la o înţelegere rapidă cu bunul său prieten.

Nu are clauză. Imediat se rezolvă. Mâine reziliem. Am avut încredere că au venit jucătorii şi m-au rugat să continui cu el şi m-am dus cu sufletul şi i-am ascultat pe ei. Nu l-au lucrat jucătorii, din contră.

N-am văzut aşa meci. Parcă erau morţi. Le-am dat cele mai bune condiţii. Cantonament de 5 stele in Spania. Tot. Totul plătit la zi. Toate salariile la zi.  Toţi jucătorii pe care i-a cerut i-am adus.

De maine, Mutu e noul antrenor. Încă n-am discutat de contract. E prietenul meu. A venit momentul in care trebuie să-i dau şansa lui. Am încredere în el şi ştiu ce poate. M-am luat după unul şi după altul. Nu mai ascult pe nimeni”, a declarat Neluţu Varga, conform sport.ro.

Andrea Mandorlini a lăsat-o pe CFR Cluj pe locul 2, cu 36 de puncte, la 8 puncte sub liderul FCSB, care mai are şi un meci mai puţin disputat.

Cu şansa de a o pierde pe FCSB la 11 puncte distanţă, Neluţu Varga a simţit că este momentul potrivit pentru un şoc la echipă: înlocuirea lui Mandorlini cu Mutu.

Afla mai multe despre: nelu vargaadrian mutuandrea mandorlini 

viewscnt
Articole similare