Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neluţu Varga s-a dezlănţuit. Val de reproşuri îndreptate către Dan Petrescu: ”A adus jucători de proastă calitate!” Patronul CFR-ului a dat şi nume

Neluţu Varga s-a dezlănţuit. Val de reproşuri îndreptate către Dan Petrescu: ”A adus jucători de proastă calitate!” Patronul CFR-ului a dat şi nume

CFR Cluj

Comentarii

Situaţia de la CFR s-a tensionat după ce Dan Petrescu nu a mai obţinut rezultate la cârma CFR-ului.

După un început modest de sezon, care a culminat într-o înfrângere cu Sivasspor, formaţie care nu câştigase niciun meci în acest sezon în acel moment, situaţia s-a tensionat la CFR.

Deşi este cel mai de succes antrenor din istoria clubului şi i-a adus CFR-ului unele dintre cele mai mari performanţe obţinute vreodată, Dan Petrescu nu mai este plăcut în Gruia. 

Tehnicianul de 54 de ani a izbucnit la ultima conferinţă de presă. ”Bursucul” este de părere că performanţele reuşite în trecut nu îi sunt apreciate.

După decelaraţiile antrenorului, Neluţu Varga a izbucnit. El a spus că Petrescu nu a adus jucători de calitate, iar omul de afaceri i-a menţionat pe Chipciu şi Alibec. 

”A adus jucători de proastă calitate!” 

”Eu nu i-am redus bugetul, eu am redus greşelile pe care le-a făcut el. A adus jucători de talie, de proastă calitate pe care-i plăteam cu 40-50 de mii pe lună.

Despre asta vorbim: despre Chipciu, despre Alibec, despre mulţi alţii. Cheltuiam sute de mii de euro pe lună, respectiv milioane pe an degeaba. 

El a ales jucătorii pe care i-a dorit şi i-am plătit. Să nu vorbească că nu am plătit, pentru că am plătit în jur de 3 milioane numai în vara asta. Tot ce mi-a cerut, i-am dat. Deci nu are ce să-mi spună, că nu i-am făcut poftele”, a declarat Neluţu Varga pentru PRO TV.

Afla mai multe despre: cfr-dan petrescu-varga 

viewscnt
Articole similare