Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neluţu Varga şi Adi Mutu pregătesc transferul iernii! CFR Cluj aduce un dublu campion al Serbiei pentru a o învinge pe FCSB

Neluţu Varga şi Adi Mutu pregătesc transferul iernii! CFR Cluj aduce un dublu campion al Serbiei pentru a o învinge pe FCSB

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj este aproape să-l transfere pe Filippo Falco (31 de ani).

CFR Cluj, aproape de un transfer de top

Neluţu Varga, patronul ardelenilor, este hotărât să aducă un nume important în Gruia. Este vorba despre italianul Filippo Falco, o extremă dreapta dorită cu insistenţă de Adrian Mutu. Italianul de 31 de ani este deja în negocieri avansate cu fosta campioană a României, anunţă Prosport.

Transferul vine ca urmare a dorinţei lui Neluţu Varga de a câştiga titlul în acest sezon, iar lupta dificilă cu FCSB presupune noi transferuri.

Falco este liber de contract după ce s-a despărţit pe 1 ianuarie de Steaua Roşie Belgrad. În Serbia, fotbalistul a cucerit de două ori titlul de campion. Lecce, Bologna, Steaua Roşie Belgrad, Benevento şi Cagliari sunt doar câteva dintre echipele la care a jucat italianul.

  • 39 de meciuri, 4 goluri şi 6 pase decisive sunt cifrele lui Falco în Serie A
  • Două titluri de campion al Serbiei şi două Cupe ale Serbiei are în palmares italianul, ambele alături de Steaua Roşie Belgrad

CFR Cluj a renunţat la David Ciubăncan

Ardelenii au decis să renunţe la tânărul atacant, David Ciubăncan (19 ani), pe care l-au trimis sub formă de împrumut la CSM Deva, formaţie din Liga 3.

„Cluburile CFR 1907 Cluj şi CSM Deva au ajuns la un acord privind împrumutul atacantului David Ciubăncan până la finalul acestui sezon.

Îi urăm, pe această cale, multă baftă la noua sa echipă!”, au scris cei de la CFR Cluj pe reţelele sociale.

David Ciubăncan nu a apucat să debuteze pentru prima echipă a celor de la CFR Cluj, într-un meci oficial.

A fost adus în ianuarie 2023, de la Poli Iaşi, sub formă de împrumut, iar la şase luni distanţă a fost transferat definitiv.

În vară, David a fost împrumutat la Şoimii Lipova, în Liga 3, iar din această iarnă li s-a alăturat celor de la CSM Deva.

Afla mai multe despre: nelutu vargaadi mutucfr clujtransfer 

viewscnt
Articole similare