Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nemulţumirea lui Ioan Ovidiu Sabău după meciul cu Rapid. Antrenorul crede că o poate salva pe U Cluj de la retrogradare: ”Putem să facem asta!”

Nemulţumirea lui Ioan Ovidiu Sabău după meciul cu Rapid. Antrenorul crede că o poate salva pe U Cluj de la retrogradare: ”Putem să facem asta!”

U Cluj

Comentarii

Echipa Universitatea Cluj a terminat la egalitate vineri, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Rapid, în primul meci al etapei a 23-a din Superligă.

La finalul meciului, Ioan Ovidiu Sabău a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul de la U Cluj este încrezător că echipa lui se poate salva de la retrogradare. 

De asemenea, antrenorul a subliniat faptul că U Cluj ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri. 

”Putem să facem asta!”

”Cred că şi azi am făcut un meci destul de bun, atitudine bună, am controlat în totalitate jocul, chiar pe un teren destul de greu pentru posesie. Jucătorii şi-au dorit mult să câştige, au avut o atitudine bună.

Am avut unele situaţii în care ne-a lipsit ultima pasă, trebuia concentrare mai multă.

Îmi felicit jucătorii pentru că au muncit foarte mult, asta contează, când dai totul poţi progresa şi mergem cu încredere mai departe că putem să ne salvăm de la retrogradare.

Am înţeles că am avut şi un penalty clar, nu ştiu de ce n-a dorit să consulte VAR-ul, dar, mă rog, e un alt subiect.

Acestea sunt condiţiile şi mergem înainte, vedem ce se va întâmpla la următoarele meciuri, pe care le vom pregăti cu aceeaşi seriozitate”, a spus Sabău, la finalul meciului. 

Universitatea Cluj şi Rapid au încheiat la egalitate, 0-0

La Cluj, pe un teren imposibil şi pe o vreme foarte rece, cel mai important moment al primei reprize a fost atunci când arbitrul Marian Barbu, vrând să arate cartonaşul galben lui Bic, l-a accidentat involuntar pe clujeanul Florin Ilie.

Jucătorul a avut buza spartă, a ieşit la marginea terenului pentru îngrijiri medicale şi a revenit în joc. În minutul 66 Universitatea Cluj a crut o lovitură de pedeapsă pentru un contact în careul rapidist între Onea şi Oancea, dar arbitrul nu a acordat nimic.

Partida s-a încheiat fără gol marcat, 0-0. Rapidul are 42 de puncte şi se află pe locul al treilea în clasament. Universitatea Cluj se află pe locul 13, cu 23 de puncte.

Afla mai multe despre: ovidiu sabău-u cluj-superliga 

viewscnt
Articole similare