Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nemulţumirea lui MM Stoica înainte de meciul cu Viking: ”La noi nu se poate aşa ceva!” EXCLUSIV

Nemulţumirea lui MM Stoica înainte de meciul cu Viking: ”La noi nu se poate aşa ceva!” EXCLUSIV
Comentarii

MM Stoica a explicat ce l-a nemulţumit înainte ca FCSB să joace contra celor de la Viking.

FCSB primeşte vizita formaţiei Viking, azi, de la ora 21:30, în turul play-off-ului Conference League. Meciul poate fi urmărit în format LIVETEXT pe orangesport.ro.

FCSB mai are un singur hop până la banii şi meciurile din grupele UEFA Conference League, „dubla” cu Viking Stavanger. FCSB a trecut în preliminarii de Saburtalo Tbilisi (0-1 în deplasare şi 4-2 acasă) şi de Dunajska Streda (1-0 în deplasare şi 1-0 acasă), iar în SuperLiga tocmai a bifat prima victorie, abia în etapa a 5-a, 3-2 pe teren propriu cu Chindia Târgovişte, când a revenit de la 0-2 la pauză.

Meciul se va disputa cu aproximativ 30.000 de spectatori în tribune, iar toate biletele puse în vânzare în mediul online s-au epuizat în timp record. MM Stoica a precizat că norvegienii şi-au amânat meciurile din ultimele două săptămâni pentru a pregăti partida. FCSB a încercat să facă acelaşi lucru, dar nu a fost posibil. 

”La noi nu se poate aşa ceva!”

”Viking şi-a amânat ambele meciuri, cel de weekendul trecut şi cel de weekendul viitor. La noi nu se poate, că nu sunt date. Erau date, dar nu e problemă. Ei pregătesc dubla asta ca pe un meci existenţial, cum de altfel e şi pentru noi.

Sper din toată inima să luăm o opţiune în seara asta. E un clişeu tâmpit, dar orice rezultat s-ar obţine aici, calificarea se joacă pe sintetic, la Stavanger”, a spus MM Stoica, la Orange.

Afla mai multe despre: conference league-mm stoica-viking-fcsb 

viewscnt
Articole similare