Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nepotismele din fotbal îl scot din sărite: ”Nu mi se părea ok nici că Gigi Becali îi era naş lui Mirel Rădoi” | EXCLUSIV

Nepotismele din fotbal îl scot din sărite: ”Nu mi se părea ok nici că Gigi Becali îi era naş lui Mirel Rădoi” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Prezent în studioul Orange Sport, fostul mijlocaş Florin Lovin (41 de ani) consideră că nu ar trebui să existe o prietenie prea mare sau grade de rudenie între antrenori şi jucători, deoarece tot timpul vor apărea altfel de discuţii şi se poate pierde vestiarul.

Joi, Comisia de Disciplină a FRF a decis că antrenorul Laurenţiu Reghecampf trebuie să-i plătească 200.000 de euro patronului de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, pe baza înţelegerii în urma căreia tehnicianul a fost lăsat să plece şi să antreneze în Arabia Saudită, la Al-Tai.

”Reghe” i-a promis lui Rotaru că îi va achita cei 200.000 de euro, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, iar patronul oltenilor s-a adresat Comisiilor de Disciplină.

Florin Lovin nu suportă ”cumetriile” din sportul românesc

Plecând de la baza acestui subiect, în care o prietenie s-a transformat rapid într-un conflict deschis, Florin Lovin a afirmat că nu a suportat niciodată prieteniile exagerate dintre antrenori şi jucători sau gradele de rudenie obţinute în timpul colaborării la club, deoarece apăreau mereu discuţii şi tensiuni în interiorul vestiarului.

Provocat de către moderatorului Silviu Tudor Samuilă, Florin Lovin a recunoscut că nu era de acord nici cu relaţia de rudenie dintre Gigi Becali şi Mirel Rădoi, din principiu, chiar dacă recunoaşte că fostul căpitan de la Steaua/FCSB era primul care sărea în apărarea lor.

Pe mine, personal, nu mă mai miră nimic. În primul rând, o relaţie de prietenie între un antrenor şi un patron, nu e sănătoasă. Nici între jucători şi antrenori. Trebuie stabilite nişte reguli. Una e să faci grătare la stadion, o dată la lună şi să creezi o unitate de grup, şi alta e să fac eu, acasă, ca antrenor, şi să chem 4-5 jucători. Nici dacă îi chemi pe toţi nu e ok. Trebuie delimitate lucrurile.

Nu poţi să stai la grătare cu jucătorii şi dup-aia să tragi de urechi jucătorii. Trebuie delimitate lucrurile, din punctul meu de vedere. Poate greşesc. Cum nu sunt de acord nici cu finul, frate, fiul, neam. Un jucător să fie finul antrenorului. Dacă era dinainte, e ok. Dar cum să mă uit eu la un antrenor şi să fie naşul meu. 

Florin Lovin: ”Nu am fost niciodată de acord cu chestii de genul ăsta”

(n.r. - Nici că Gigi Becali îi era naş lui Mirel Rădoi?) Nu mi s-a părut niciodată ok. Nu am fost de acord cu chestii de genul ăsta niciodată. Dacă nu mi se pare mie, nu înseamnă că...

Grupul va percepe că acel jucător este favorizat. Pe Mirel l-aş scoate din context, pentru că era singurul care se certa cu nea Gigi. La toate şedinţele îşi spunea punctul de vedere. Nu poţi să zici că vorbea ceva cu noi şi altceva cu Gigi. Aşa l-am perceput. Deci, nu-l vedeam sifon.

Sau lucruri care depăşeau zona vestiarului, el să meargă să le spună la patron. Chiar le ascundea. Dacă ieşea ceva din vestiar, le infirma ca să păstreze liniştea. Eu nu sunt de acord cu astfel de chestii. Dacă ai semnat un contract, cum ai luat bani la semnătură, e normal ca atunci când pleci să-i dai înapoi”, a declarat Florin Lovin, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: florin lovingigi becalimirel radoi 

viewscnt
Articole similare