You are here:

Nervii au cedat în Superliga! Un suporter şi-a ieşit din minţi, după ce favoriţii au ajuns la şase meciuri fără victorie: ”A vrut să dea cu o sticlă în el”

Nervii au cedat în Superliga! Un suporter şi-a ieşit din minţi, după ce favoriţii au ajuns la şase meciuri fără victorie: ”A vrut să dea cu o sticlă în el”

Superliga

Comentarii

UTA are un start slab de campionat, iar spiritele s-au încins după ultimul meci al ”Bătrânei Doamne” din Superliga, 0-0 cu Poli Iaşi.

Ca de fiecare dată, suporterii arădeni au fost prezenţi în număr mare pe Stadionul Francisc von Neuman, însă UTA nu a reuşit nici de această dată să îi facă fericiţi.

Trupa lui Mircea Rednic a bifat al şaselea egal consecutiv pe teren propriu în acest sezon, iar fanii au ajuns la capătul răbdării.

Mircea Rednic, antrenorul UTA-ei, a dezvăluit la finalul meciului că un suporter nemulţumit a aruncat cu o sticlă înspre Fabry, decarul formaţiei arădene, în momentul în care acesta a intrat pe gazon la final alături de fetiţa sa.

Tensiune la Arad după un nou meci fără victorie. Vedeta UTA-ei, luat în colimator de suporterii nemulţumiţi

”Nu pierdem, dar nu reuşim să câştigăm acasă. Avem nevoie de puncte. Iaşi este o echipă foarte bine organizată defensiv, cu minge lungă pe atacant. Prima repriză a fost echilibrată. Repriza a doua a fost mult mai animată. Am riscat, am jucat cu două vârfuri, Costache şi Jordan.

Nu vreau să zic este lipsă de calitate. aici, la noi nu nu este vorba de asta, ci despre încredere. Galeria a început din primul minut să strige contra conducerii. În momentele grele trebuie să fie alături de echipă.

A fost un incident şi cu fata lui Fabry. Au vrut (n.r. suporterii) să dea cu o sticlă spre el. 

Nici CFR nu trece printr-o perioadă bună. Avem şansa noastră şi vom merge acolo să câştigăm.

(n.r. Un mesaj pentru suporteri) Întotdeauna i-am lăudat. În momente dificile trebuie să fie alături de echipă. Cum am scos-o anul trecut, aşa o vom scoate şi anul ăsta”, a spus Mircea Rednic, după UTA - Poli Iaşi 0-0.

Fabry a fost titular în meciul cu Poli Iaşi, însă a fost înlocuit de George Cîmpanu în minutul 77, în fluierăturile fanilor.

UTA este pe locul 14 în Superliga, cu nouă puncte după zece meciuri.

Afla mai multe despre: superligautapoli iaşi 

viewscnt
Articole similare