Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nervii au cedat pe final în CFR Cluj - Botoşani! Păun, fault grosolan. Latovlevici şi-a luat un adversar de gât şi a fost eliminat VIDEO

Nervii au cedat pe final în CFR Cluj - Botoşani! Păun, fault grosolan. Latovlevici şi-a luat un adversar de gât şi a fost eliminat VIDEO

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj s-a impus în faţa lui FC Botoşani, cu 2-0, dar ambele echipe au terminat meciul în inferioritate numerică, după eliminările lui Iasmin Latovlevici şi Al Mawas.

Al Mawas şi Iasmin Latovlevici au fost eliminaţi în CFR Cluj - FC Botoşani

Campioana României a rezolvat meciul cu FC Botoşani încă din prima repriză. Sigurjonsson a reuşit dubla. Prima dată a marcat din interiorul careului, în minutul 25, apoi a finalizat elegant, cu exteriorul, trei minute mai târziu. 

CFR Cluj a menţinut diferenţa faţă de moldoveni, iar meciul s-a încins pe final. În minutul 88, un fault grosolan a iscat un scandal între jucătorii de pe teren. 

Păun l-a împiedicat pe Al Mawas din a avansa spre careul lui Sandomierski, printr-un procedeu din rugby. L-a tras pe tricou pe atacantul lui FC Botoşani, iar acesta a ripostat. S-a ridicat şi l-a luat de gât pe Păun, care a accentuat faza şi a scos o eliminare pentru jucătorul advers. 

Eliminat a fost şi Iasmin Latovlevici, care a avut o ieşire necontrolată. Fundaşul stânga l-a strâns de gât pe Al Mawas, în timp ce ardelenii şi moldovenii s-au certat secunde bune. 

Afla mai multe despre: cfr clujbotosanilatovlevicial mawas 

viewscnt
Articole similare