Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Accidentare teribilă pentru Mihaela Buzărnescu! A început să plângă pe teren şi a ieşit în scaun cu rotile. VIDEO

NEWS ALERT | Accidentare teribilă pentru Mihaela Buzărnescu! A început să plângă pe teren şi a ieşit în scaun cu rotile. VIDEOgalerie foto

Tenis

Comentarii

Momente grele pentru Mihaela Buzărnescu, în timpul setului al treilea al meciului cu Svitolina. Sportiva noastră s-a accidentat destul de grav la glezna dreaptă, iar partida a fost întreruptă.

UPDATE: Momentul în care Buzărnescu s-a accidentat. Sportiva de 30 de ani a alergat după o minge şi se pare că a suferit o entorsă destul de gravă la piciorul drept:


UPDATE | Buzărnescu a ieşit de pe teren în scaunul cu rotile, cu piciorul bandajat. ”Miki” nu s-a putut opri din plâns, iar accidentarea se pare că este una extrem de gravă. Buzărnescu a alunecat în timp ce alerga după o minge.

Mihaela Buzărnescu s-ar putea alege cu o accidentare gravă după partida cu Elina Svitolina. Miki s-a lovit serios la gleznă şi a început să plângă pe teren.

Interesant este că Mihaela Buzărnescu îl avertizase pe arbitrul de scaun că suprafaţa este alunecoasă, deoarece a plouat, dar jucătoare din România a fost ignorată complet. La puţin timp după asta, Miki a alunecat şi s-a accidentat.

Svitolina i-a adus imediat o pungă de gheaţă Mihaelei Buzărnescu, până în momentul în care românca a intrat pe mâna medicului turneului.

Abandonul Mihaelei Buzărnescu a survenit după două ore şi 20 de minute de joc.

Mihaela Buzărnescu urma să joace miercuri şi la dublu la Rogers Cup, alături de Monica Niculescu, împotriva perechii Shuko Aoyama/Ligia Marozava (Japonia/Belarus).

ACCIDENTĂRI GRAVE DE-A LUNGUL CARIEREI

La 18 ani, Mihaela Buzărnescu a suferit o accidentare teribilă la umăr. Era pe locul patru în lume la junioare şi se anunţa una dintre marile valori ale tenisului românesc. Au urmat probleme mari la genunchi. Operaţii, recidive şi o ieşire completă din formă.

La începutului anului 2017 a decis să încerce, pentru ultima dată, în lumea tenisului. Şi a făcut cea mai bună alegere. A câştigat turneul de la San Jose şi a avut cea mai mare ascensiune, ajungând până pe locul 20 WTA.

Afla mai multe despre: buzarnescuaccidentarerogers cup 

viewscnt
Articole similare