Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Alexandru Mitriţă a semnat cu Universitatea Craiova: ”Abia aştept să încep treaba!”

NEWS ALERT | Alexandru Mitriţă a semnat cu Universitatea Craiova: ”Abia aştept să încep treaba!”
Comentarii

Anunţ bombă! Alexandru Mitriţă a semnat cu Universitatea Craiova şi revine în Bănie!

Alexandru Mitriţă s-a întors azi în România şi a vorbit la aeroport.

Am semnat cu Craiova pe 3 ani, sunt foarte bucuros. Înseamnă mult pentru mine această echipă, acest oraş. Sunt bucuros că am făcut această alegere. Aş fi venit de anul trecut, dar nu s-a putut. Anul ăsta am zis că nu voi mai rata ocazia. 

Nu e un pas înapoi, trebuie să tragem tare să prindem Europa, să ne batem la titlu. Acest oraş merită să câştige iar un trofeu, m-aş bucura foarte tare să-mi aduc aportul la acest lucru. Sunt bucuros că m-am întors acasă şi aştept cu nerbădare să începem treaba!”, a declarat Mitriţă. 

  • 29 de goluri a marcat Mitriţă pentru Craiova în cele 60 de meciuri jucate. De asemenea, a oferit 11 pase decisive

Alexandru Mitriţă este născut în Craiova şi a jucat la Universitatea în perioada iulie 2017 - februarie 2019. Oltenii l-au vândut la New York City FC pentru o sumă record, 8 milioane de euro.

Revine şi Alexandru Băluţă?

Alexandru Băluţa s-a despărţit de Akademia Puskas, după trei ani petrecuţi în Ungaria. Conform Prosport.ro, negocierile dintre Băluţă şi clubul patronat de Mihai Rotaru sunt avansate. Aceeaşi sursă relateză că, în lupta pentru câştigarea titlului de campioană, finanţatorul alb-albaştrilor visează să-i reunească pe Ivan, Băluţă, Mitriţă şi Jovan Markovic.

  • Alexandru Băluţă a evoluat în Bănie timp de patru sezoane, din 2014 până în 2018, an în care a plecat la Slavia Praga în schimbul sumei de 2.300.000 de euro.

În tot acest timp, jucătorul Akademiei Puskas a adunat 141 de partide, a marcat 28 de goluri şi a livrat 16 pase decisive. Cotat de Transfermarkt la 1.000.000 de euro, Băluţă a mai evoluat pentru Chindia, Farul şi Slovan Liberec. În acest sezon, Băluţă a marcat două goluri în 21 de partide. 

Afla mai multe despre: alexandru mitritauniversitatea craiovamihai rotaruliga 1 

viewscnt
Articole similare