Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Anunţ BOMBĂ făcut în Spania! "El va antrena acolo!" Cine o preia pe Real Madrid din vară

NEWS ALERT | Anunţ BOMBĂ făcut în Spania! "El va antrena acolo!" Cine o preia pe Real Madrid din vară

Real Madrid

Comentarii

Fost preşedinte al Realului, Jose Ramon Calderon a făcut un anunţ neverosimil în presa din Spania, precizând că ştie numele noului antrenor al "Galacticilor" şi că acesta va fi Jose Mourinho.

Campioana ultimelor trei ediţii din Champions League traversează un sezon slab, marcat de plecarea starului Cristiano Ronaldo la Juventus şi a tehnicianului Zinedine Zidane, iar Santiago Solari nu va mai continua din vară, lucru devenit clar după înfrângerea galacticilor din El Clasico, scor 0-3, în manşa retur a semifinalelor Cupei Spaniei.

"Am un feeling şi poate puţin mai mult de atât că Mourinho va fi pe banca Realului în sezonul viitor. Fotbalul e un sport de forţă. Ne-am prezentat bine (n.r. la meciul cu Barceona), cu energie, dar n-am fost decisivi. Am fost învinşi onorabil, dar suntem trişti pentru că e o lovitură grea!", a spus Ramon Calderon.

Fost antrenor la Real Madrid între 2010 şi 2013, Jose Mourinho este liber de contract după despărţirea de Manchester United, iar casele de pariuri îl dau de asemenea favorit să o preia pe Real în 2019. Pe lista galacticilor se mai află Mauricio Pochettino, Antonio Conte, Maximiliano Allegri, Joachim Low, Leonardo Jardim, Guti sau Fernando Hierro.



Real Madrid are ocazia să facă uitată înfrângerea de miercuri în meciul cu Barcelona din campionat, acolo unde Benzema & Co. nu par să mai conteze în lupta pentru primul loc.

Meciul Real Madrid - Barcelona din La Liga, sâmbătă, de la 21:45, pe Telekom Sport 1.




 

Afla mai multe despre: real madridbarcelona 

viewscnt
Articole similare