You are here:

NEWS ALERT Anunţul Simonei Halep: ”Nu e cea mai bună veste, dar o să o împărtăşesc cu voi”

NEWS ALERT Anunţul Simonei Halep: ”Nu e cea mai bună veste, dar o să o împărtăşesc cu voi”

Tenis

Comentarii

Vineri seară, Simona Halep a postat un mesaj pe reţelele social media în care a vorbit despre problemele de sănătate prin care a trecut în ultimul timp.

Mesajul postat de Halep

Au trecut 5 luni de când Simona a scăpat de suspendarea pentru dopaj, însă sportiva pare tot mai departe de tenis. A disputat doar 2 meciuri de la revenire şi nu este înscrisă momentan la niciun turneu.

Simona Halep a postat, azi, un mesaj pe reţelele de socializare prin care a vorbit despre problemele de sănătate care i-au dat bătăi de cap în ultima perioada.

”Salut tuturor,

Am vrut să ofer o mică actualizare privind starea mea de sănătate, deoarece am fost departe de teren în ultima vreme. Nu e cea mai bună veste, dar am vrut să vă împărtăşesc.

De câteva luni mă lupt cu o accidentare la genunchi. E o accidentare pe care nu am mai avut-o până acum şi a fost una greu de gestionat, durerea persistând. 

A fost o perioadă foarte dificilă (aproape doi ani) din punct de vedere mental şi emoţional pentru mine şi, pe lângă asta, lupta fizică nu ajută cu siguranţă. Am decis să-mi iau timpul necesar pentru a mă recupera corect, mai degrabă decât să mă antrenez şi să joc cu durere. Instinctul meu a fost întotdeauna să încerc să mă întorc cât mai curând posibil, dar nu sunt o maşinărie, sunt o fiinţă umană şi am nevoie de timp să mă recuperez din tot ceea ce am trecut.

Vă voi ţine la curent şi, ca întotdeauna, vreau să vă mulţumesc pentru sprijinul vostru permanent. Sper să revin pe teren cât de curând”, a scris Simona Halep pe Instagram.

Afla mai multe despre: simona haleptenisaccidentare 

viewscnt
Articole similare