Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Barcelona a rezolvat primul transferul pentru 2021! Mutare de senzaţie făcută de catalani

NEWS ALERT | Barcelona a rezolvat primul transferul pentru 2021! Mutare de senzaţie făcută de catalani

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a rezolvat transferul lui Eric Garcia (20 de ani). Catalanii plănuiesc să anunţe oficial revenirea lui Eric Garcia pe Camp Nou în ianuarie.

Eric Garcia (20 de ani), fundaşul central al lui Manchester City, e primul transfer al iernii la FC Barcelona. Şefii clubului de pe Camp Nou au rezolvat mutarea fotbalistului care va intra în ultimele şase luni de contract pe Etihad Stadium la începutul lui 2021. Presa din Spania scrie despre intenţiile Barcelonei în ceea ce-l priveşte pe Eric Garcia.

Potrivit Catalunya Radio, Eric Garcia va fi anunţat ca noul jucător al Barcelonei odată ce perioada de transferuri va fi deschisă, pe 1 ianuarie. Sursa citată susţine că jucătorul va fi anunţat, dar nu va sosi în lotul formaţiei blaugrana până în vara lui 2021, când îi expiră contractul. Barcelona şi Manchester City nu s-au înţeles asupra preţului fundaşului şi acesta va reveni liber de contract.

Eric Garcia a fost crescut de Barcelona în celebra academia, La Masia, dar a plecat liber de contract la City în 2018. Acum, fundaşul care a prins deja meciuri la echipa mare a "Cetăţenilor" şi la naţionala Spaniei, va reveni pe Camp Nou pentru a asigura postul de fundaş central pentru următorii ani.

Afla mai multe despre: eric garciabarcelonatransfermanchester city 

viewscnt
Articole similare