Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Ce fotbalist a revenit la Dinamo! Rednic îi mai dă o şansă: ”Se antrenează cu noi”. Ce transfer spectaculos forţează ”câinii”

NEWS ALERT | Ce fotbalist a revenit la Dinamo! Rednic îi mai dă o şansă: ”Se antrenează cu noi”. Ce transfer spectaculos forţează ”câinii”
Comentarii

Mircea Rednic a anunţat că a reprimit la prima echipă un fotbalist pe care, iniţial, anunţase că nu se va mai baza pentru restul sezonului.

Ionuţ Şerban n-a mers în cantonamentul lui Dinamo din Antalya, dar Mircea Rednic l-a rechemat la prima echipă. Tehnicianul lui Dinamo încearcă să rezolve transferul lui Puljic pentru a acoperi toate posturile deficitare.

Şerban a intrat în pregătire cu echipa. Pesic încă nu. Vedem dacă Puljic va reveni la Dinamo. Cei de acolo şi-au exprimat dorinţa ca el să-şi caute o altă echipă. Rămâne de văzut ce se va întâmpla. A apărut posibilitatea să-l aducem şi d-asta am şi blocat ultimul transfer.

Dacă este nevoie, mă implic şi financiar pentru Dinamo. Era o perioadă mai grea pentru Dinamo şi m-am oferit să ajut clubul. În trei săptămâni mi-au dat banii înapoi. O să încep să-mi iau salariul când va începe să câştige şi echipa.

Ne mai lipseşte o piesă. Mai aşteptăm un fundaş central. Vedem dacă el va fi Puljic”, a spus Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: rednicdinamotransferserbanpuljic 

viewscnt
Articole similare