Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Ce lovituri! CFR Cluj transferă două vedete ale echipei de play-off. Edi Iordănescu îi poate întoarce din drumul spre FCSB

NEWS ALERT | Ce lovituri! CFR Cluj transferă două vedete ale echipei de play-off. Edi Iordănescu îi poate întoarce din drumul spre FCSB

CFR Cluj

Comentarii

Se ascut duelurile din perioada de transferuri din Liga 1. Noul antrenor de la CFR Cluj, Edi Iordănescu, îşi doreşte transferuri, iar conducerea e pregătită să-i aducă jucătorii potriviţi pentru a cuceri titlul. Campioana se luptă cu FCSB pentru doi fotbalişti de la Gaz Metan.

Echipele din Liga 1 au început să se reunească şi să facă ultimele pregătiri pentru reluarea campionatului. Se fac şi ultimele modificări în loturi, iar CFR Cluj are nevoie de întăriri, pentru a duce lupta cu FCSB şi Universitatea Craiova. 

CFR Cluj pregăteşte două transferuri de la Gaz Metan. Edi Iordănescu îl poate aduce pe fostul său elev

Principalele candidate la titlul Ligii 1 au început cursa pentru întărirea lotului. În timp ce FCSB va încerca să aducă un atacant şi un fundaş central, conform anunţului făcut de Gigi Becali, Universitatea Craiova îi doreşte pe Juan Camara, de la Dinamo, dar şi un portar de naţională.

În tot acest timp, CFR Cluj a pus ochii pe doi fotbalişti de la Gaz Metan, club cu care s-a lupta în play-off-ul ediţiei trecute a Ligii 1. Conform publicaţiei Tribuna.ro, Edi Iordănescu vrea să se întărească la mijlocul terenului şi în atac.

Mijlocaşul central Bryan Alceus şi atacantul Dumitru Cardoso sunt fotbaliştii pe care antrenorul lui CFR Cluj i-a pus în capul listei de transferuri la campioana României. 

Haitianul Bryan Alceus a impresionat în tricoul Gazului, iar CFR Cluj mizează pe faptul că fotbalistul mai are contract doar până în vară. De cealaltă parte, Edi Iordănescu l-ar putea antrena, din nou, pe Dumitru Cardoso. Cei doi au colaborat şi la echipa din Mediaş, unde atacantul a impresionat, cât timp a fost antrenat de fiul fostului selecţioner. 

Şi Dumitru Cardoso a intrat în ultimele şase luni de contract, iar finalul aventurii la Gaz Metan e aproape. Atacantul care ar putea dobândi cetăţenia română a anunţat, deja, că nu mai doreşte să continue cu echipa din Mediaş. 

De asemenea, CFR Cluj i-ar mai putea aduce şi pe cei doi jucători doriţi de la KuPS, dar şi pe un fost internaţional român, Deian Boldor. 

CFR Cluj are concurenţă. FCSB, U Craiova şi echipe din străinătate forţează transferurile

CFR Cluj, FCSB şi U Craiova şi-a făcut o obişnuinţă din a lua cei mai buni fotbalişti din Liga 1, iar Alceus şi Dumitru Cardoso au ajuns şi pe lista de dorinţe ale celor două rivale ale clujenilor. Oficialii celor trei cluburi se luptă pentru aducerea lui Bryan Alceus, iar Gaz Metan ar accepta 200.000 de euro din partea primei echipe care face pasul decisiv. 

Dumitru Cardoso este în atenţia FCSB-ului de peste un an, iar interesul lui Gigi Becali a revenit în ultima perioadă, mai ales că Buziuc şi Buş nu au impresionat la echipa antrenată de Toni Petrea. 

CFR Cluj doreşte să creeze concurenţă în atac, acolo unde Debeljuh a devenit titular, după ce Mario Rondon a fost trecut în bandă. Edi Iordănescu ar putea fi omul decisiv al afacerii, în condiţiile în care a lucrat deja cu Dumitru Cardoso. În această perioadă, atacantul pe care vor să-l transfere FCSB şi CFR Cluj a devenit interesant şi pentru două echipe puternice din Ungaria. 

Afla mai multe despre: gigi becalicfr clujfcsbdumitru cardosobryan alceustransferuri cfr clujtransferuri fcsbedi iordanescugigi becali transferuri 

viewscnt
Articole similare