Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Cristiano Ronaldo, înapoi la Real Madrid. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ din anturajul portughezului

NEWS ALERT Cristiano Ronaldo, înapoi la Real Madrid. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ din anturajul portughezuluigalerie foto

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo se poate întoarce la Real Madrid. A confirmat-o jurnalistul Edu Aguirre, într-un LIVE pe Facebook.

Spania este profund afectată în această perioada de coronavirus. Clipele de coşmar pe care le trăiesc spaniolii au anulat o parte dintre evenimentele cotidianelor centrale şi ale televiziunilor locale din Madrid şi nu numai. Spania a înregistrat 838 de decese din cauza coronavirusului în 24 de ore, un nou bilanţ grav cotidian, după ce sâmbătă au fost 832, totalul ajungând la 6.528, potrivit cifrelor publicate duminică de Ministerul Sănătăţii, anunţă AFP.

Cristiano Ronaldo, înapoi la Real Madrid? Anunţul unui important jurnalist iberic

Şi totuşi, zvonurile legate de Cristiano Ronaldo continuă să fie prezente în redacţiile importante de la Madrid. Iar jurnaliştii profită din plin de subiect pentru a da şi mai mari speranţe fanilor blanco, fani care visează la revenirea legendarului atacant portughez pe Santiago Bernabeu.

Jurnalistul La Sexta, Edu Aguirre, a discutat prin intermediul Facebook, cu fanii săi, de acasă. Peste 3.000 de oameni s-au adunat pe pagina oficială a emisiunii El Chiringuito pentru a-l asculta pe unul dintre puţinii jurnalişti din Spania, foarte apropiat de legendarul număr 7 al Madridului, Cristiano Ronaldo, actualmente la Juventus Torino.

Edu Aguirre a vorbit şi despre subiectul revenirii lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid, iar răspunsul pe care l-a oferit prietenul portughezului le dă speranţe fanilor merengue.

”În fotbal, nu există cuvântul imposibil. A spus-o, de atâtea ori, chiar Cristiano Ronaldo. Aşa că să aşteptăm să vedem ce se va întâmpla în următoarea perioadă de transferuri” a mărturisit acesta, spre surprinderea fanilor cu care a interacţionat.  

De menţionat că Edu Aguirre a fost primul jurnalist din Spania care a anunţat în 2018 că Ronaldo va semna cu Juventus Torino, într-un moment în care totul părea o simplă glumă.

Aguirre a mai susţinut în intervenţia sa pe Facebook că Ronaldo a simţit căldura şi afecţiunea fanilor madrileni, atunci când s-a întors la Madrid pentru El Clasico. O mare parte dintre cei care l-au reperat atunci în loja de pe Bernabeu pe superstarul portughez i-au cerut lusitanului să revină la Real Madrid.

Cristiano Ronaldo este o legendă la Real Madrid. Este singurul fotbalist din istoria clubului blanco, care are mai multe goluri marcate decât meciuri jucate: 450 de reuşite în 438 de meciuri, o performanţă unică în peisajul fotbalului mare. La Juventus, Cristiano joacă deja de doi ani de zile şi a marcat de 53 de ori în 75 de meciuri pentru actuala campioană a Italiei.

Cea mai ciudată amendă primită de Cristiano Ronaldo. Dezvăluiri din vestiarul lui Juventus

Cristiano Ronaldo a trăit un moment tensionat chiar în primele luni la Juventus. Mai exact, în meciul cu Valencia, din UEFA Champions League, când a primit cartonaşul roşu.

Max Allegri, antrenorul lui Juventus de la acea vreme, a menţionat în regulamentul de ordine interioară că atunci când un jucător este eliminat trebuie să facă câte un cadou fiecărui coleg de echipă. Aşa a fost cazul şi în episodul cu Ronaldo, însă starul portughez nu a vrut iniţial să le cumpere nimic colegilor.

"A durat foarte mult timp pentru că nu a putut să proceseze acel cartonaş roşu şi a insistat că nu a făcut nimic greşit. I-a luat ceva timp, aproape două luni, dar până la urmă am primit cu toţii câte un iMac", a dezvăluit Szczesny în propriul său podcast.

Portarul polonez a dezvăluit că a păţit şi el ceva similar, dar pentru că a întârziat la antrenament. Szczesny a povestit că a ajuns cu o jumătate de oră mai târziu la un antrenament, iar colegii săi deja aşteptau cadourile. Polonezul le-a cumpărat câte o pereche de căşti fiecăruia. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoreal madrid 

viewscnt
Articole similare