Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Cutremur la FC Barcelona! Problemele se ţin scai: Ter Stegen s-a certat cu Messi şi vrea să plece de pe Camp Nou!

NEWS ALERT | Cutremur la FC Barcelona! Problemele se ţin scai: Ter Stegen s-a certat cu Messi şi vrea să plece de pe Camp Nou!

FC Barcelona

Comentarii

Problemele se ţin scai de FC Barcelona. Clubul catalan a fost lovit de mai multe scandaluri în ultima vreme, iar acum a venit o altă lovitură. Marc-Andre ter Stegen (28 de ani), portarul şi unul dintre cei mai buni fotbalişti de pe Camp Nou, se gândeşte să plece de la gruparea blaugrana în sezonul următor.

Fanii Barcelonei au în continuare motive de îngrijorare. După înfrângerea din El Clasico, Ter Stegen ar dubii dacă va mai rămâne sau nu la FC Barcelona şi din sezonul următor. Dezvăluirea a fost făcută de jurnalistul Lluis Canut, în emisiunea El Club de la Mitjanit de la Radio Catalunya. Lluis Canut a spus că recent un alt coleg de a-l său s-a întâlnit cu portarul neamţ pentru a-i propune să scrie o carte despre perioada sa de la FC Barcelona, dar goalkeeperul a spus că nu ştie sigur dacă va mai fi pe Camp Nou şi în sezonul viitor.

Sursa citată mai scrie faptul că un indiciu despre relaţiile reci care există între Ter Stegen şi colegii săi îl reprezintă faptul că niciunul dintre coechipierii neamţului nu s-a dus să-l felicite pe acesta după intervenţia salvatoare pe care a avut-o la şutul lui Isco, în El Clasico.

În plus, Marc-Andre ter Stegen s-ar fi certat cu Leo Messi în timpul unui antrenament. Cei doi ar fi schimbat cuvinte dure.

Scandaluri pe bandă rulantă la FC Barcelona

Apele nu sunt deloc limpezi la clubul de pe Camp Nou. În urmă cu câteva săptămâni, Leo Messi l-a contrat public pe Eric Abidal, după o declaraţie făcută de directorul sportiv al catalanilor. Apoi, a ieşit la iveeală o informaţie conform căreia preşedintele clubului, Josep Maria Bartomeu, ar fi angajat o firmă specializată în social media pentru a denigra jucătorii, clubul şi legendele Barcelonei pe internet.

În plus, ultimul scandal a apărut după El Clasisco. Presa din Spania a scris că vestiarul vrea să scape de antrenorul Quique Setien, adus şi el recent în locul lui Ernesto Valverde, după ce secundul său, Eder Sarabia, i-a luat la rost pe jucătorii catalanilor de pe margine în timpul meciului pierdut cu Real Madrid, 0-2 pe "Santiago Bernabeu".

Afla mai multe despre: marc andre ter stegenfc barcelona 

viewscnt
Articole similare