You are here:

NEWS ALERT | Damjan Djokovic revine în SuperLigă şi se va bate la titlu

NEWS ALERT | Damjan Djokovic revine în SuperLigă şi se va bate la titlu

CFR Cluj

Comentarii

Damjan Djokovic nu poate sta departe de România şi va semna, din nou, cu CFR Cluj.

Djokovic revine în Superligă! Petrescu l-a dorit la CFR

Neluţu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a dezvăluit că l-a transferat pe Djokovic la CFR la cererea lui Dan Petrescu.

Varga a mai declarat că nu este interesat de faptul că ultimele două experienţe ale lui Djokovic în Superligă, la FCSB şi Rapid, nu au fost atât de reuşite.

  • Damjan Djokovic a cucerit patru titluri la CFR Cluj după cele două perioade petrecute în Gruia, iulie 2013 - iunie 2014 şi septembrie 2017 - ianuarie 2021. 

"L-am transferat pe Damjan Djokovic pentru un an de zile. Credem că ne poate ajuta, sunt ferm convins că Dan Petrescu va scoate maximum din el. De altfel, Dan mi-a şi garantat că Djokovic va fi fotbalistul pe care noi îl ştiam şi care ne-a ajutat să luăm titluri de campioni cu CFR Cluj.

L-am luat liber de contract, nu am plătit niciun ban pentru transferul lui. Salariul este confidenţial, nu pot să vi-l spun, dar eu sunt convins că este un jucător care ne va ajuta foarte mult şi putem să câştigăm din nou titlul de campioană cu Djokovic pe teren.

Nu mă interesează pe mine ce experienţe a avut la FCSB sau la Rapid, a fost dorinţa lui Dan Petrescu, iar eu merg pe mâna lui, după cum bine ştiţi.

Sunt convins că o să-l facă să mănânce jar, cum se spune, şi să redevină fotbalistul de calitate pe care noi îl ştim şi care întotdeauna s-a simţit ca acasă la Cluj", a fost declaraţia lui Varga, precizează Fanatik.

  • 152 de meciuri a adunat Djokovic pentru CFR Cluj, 13 goluri şi 15 assist-uri

Afla mai multe despre: nelu vargadamjan djokoviccfr cluj 

viewscnt
Articole similare