Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Declaraţie şocantă făcută de un patron din Liga I: ”Nu mai pot”. Se desfiinţează echipa?

NEWS ALERT | Declaraţie şocantă făcută de un patron din Liga I: ”Nu mai pot”. Se desfiinţează echipa?

Fotbal

Comentarii

FC Botoşani e într-o situaţie critică cu zece etape înainte de finalul playoutului şi e pe cale să piardă finanţarea, care ar fi echivalent cu închiderea clubului.

FC Botoşani e pe locul 5 în playout şi are doar două puncte peste locul de baraj. Situaţia echipei e critică, iar finanţatorul Iftime e hotărât să ia o decizie radicală în cazul în care echipa nu va reuşi să se salveze de la retrogradare. Retragerea lui Iftime ar echivala cu închiderea clubului. 

"Noi atât de aproape de baraj sau de retrogradare nu am fost niciodată de când jucăm fotbal în Liga 1 şi lucrul ăsta e alarmant. (Mai ţineţi echipa în Liga a 2-a?) În niciun caz. Nu că nu vreau, nu pot mental. Eu nu am făcut nimic dacă nu mi-a plăcut ceva. La ora actuală pentru mine clubul e important, dar nu e proiectul vieţii mele, dacă nu găsesc soluţii n-o să mă dau peste cap", a declarat Valeriu Iftime. 

Mai în glumă, mai în serios, Iftime s-a gândit ce va face dacă se vor închide porţile la FC Botoşani. 

"Cu siguranţă o să fac o echipă de handbal feminin foarte bună sau de oină masculin", a declarat Iftime.

Iftime a fost întâi sponsor al echipei FC Botoşani. A început în 2004, cu suma de 10.000 de lei, când echipa era în liga a treia. A fost apoi acţionar, iar ulterior a cumpărat acţiunile Consiliului Local şi a devenit principal acţional şi finanţator al clubului. 

"Eu trăiesc aici, muncesc aici şi câştig în altă parte", declara Iftime pentru Adevărul în urmă cu nouă ani. 

Afla mai multe despre: liga 1fc botosani. iftime 

viewscnt
Articole similare