You are here:

NEWS ALERT | Descoperirea făcută de jandarmi înainte de FCSB - Corvinul Hunedoara

NEWS ALERT | Descoperirea făcută de jandarmi înainte de FCSB - Corvinul Hunedoara
galerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB, campioana României, şi Corvinul Hunedoara, câştigătoarea Cupei României, luptă, joi, pentru Supercupa României. Meciul se va disputa pe stadionul Steaua, de la ora 20.00.

Probleme înainte de FCSB - Corvinul Hunedoara 

Supercupa României dă oficial startul noului sezon în fotbalul românesc. Primul trofeu al acestei stagiuni se va decide între FCSB, echipa care a câştigat clar titlul în sezonul recent încheiat, şi Corvinul, formaţia care a impresionat în Cupa României.

  • FCSB, campioana României, şi Corvinul Hunedoara, câştigătoarea Cupei României, luptă, joi, pentru Supercupa României. Meciul se va disputa pe stadionul Steaua, de la ora 20.00.

Înainte de meci, au apărut primele probleme! Jandarmeria a emis un comunicat. 

”Pe timpul deplasării suporterilor echipei CS Corvinul Hunedoara către arena sportivă, cu scopul de a monta coregrafia galeriei, cu ocazia controlului efectuat asupra unui autocar, au fost găsite 38 de materiale pirotehnice ascunse în interiorul acestuia.

Totodată, în interiorul unui rucsac au fost depistate mai multe fragmente de natură vegetală, acoperite în staniol, şi o ţigaretă confecţionată artizanal.

În consecinţă, au fost întocmite două acte de constatare pentru sesizarea organelor de urmărire penală, cu doi autori, şi alte două acte de sesizare, cu 38 de autori, deoarece niciunul dintre aceştia din urmă nu a recunoscut faptul că a deţinut materialele pirotehnice şi materiile vegetale în cauză. 

Totodată, obiectele au fost ridicate în vederea confiscării şi predării către organele abilitate, în conformitate cu prevederile Legii nr. 126 din 1995 privind regimul materiilor explozive şi ale Legii nr. 143 din 2000 (republicată) privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, ambele cu modificările şi completările ulterioare. 

Reiterăm faptul că accesul suporterilor în stadion se va face sub supravegherea forţelor de ordine, după un control riguros efectuat de către jandarmerie şi societatea specializată de protecţie şi pază. 

În final, subliniem faptul că orice încălcare a cadrului legal în vigoare va fi sancţionată cu fermitate de către forţele de ordine”, a fost mesajul postat de jandarmi. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: corvinul hunedoarafcsbcupa românieijandarmeria 

viewscnt
Articole similare