Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | E aranjat! Primul jucător care vine la FCSB după finalul sezonului

NEWS ALERT | E aranjat! Primul jucător care vine la FCSB după finalul sezonului

Superliga

Comentarii

FCSB este 99,99% campioana României, după 1-0 pe terenul CFR-ului. Roş-albaştrii sunt la 13 puncte de locul doi, iar primul titlu după nouă ani de secetă poate fi obţinut chiar în această etapă.

Roş-albaştrii sunt pe punctul de a se încorona campionii României pentru prima oară după o secetă de nouă ani, iar Gigi Becali a anunţat că vor urma investiţii serioase pentru ca echipa sa să poată ataca grupele cupelor europene.

Mijlocaşul golgheter revine la FCSB! A fost împrumutat într-un campionat puternic, dar nu şi-a mulţumit şefii

Malcom Edjouma nu a reuşit să se impună în Serie B. Mijlocaşul francez împrumutat de FCSB la Bari a bifat 22 de meciuri în eşalonul secund italian, însă, cel mai probabil, va reveni la FCSB după finalul stagiunii.

În vară, Bari i-a achitat 250.000 de euro lui FCSB în schimbul împrumutului lui Edjouma. Din informaţiile GSP, francezul nu va continua pe Stadio San Nicola din sezonul următor.

Sursa citată susţine că oficialii clubului din sudul ”Cizmei” i-au transmis lui Malcom Edjouma că  nu se vor baza pe serviciile sale şi de la anul, aceştia nedorind să achite încă 600.000 de euro în contul FCSB-ului în schimbul transferului definitiv.

În februarie 2022, FCSB i-a plătit lui FC Botoşani 330.000 de euro în schimbul lui Edjouma. Într-un an şi jumătate petrecut în tricoul roş-albatru, Malcom Edjouma a bifat 61 de meciuri, a marcat 14 goluri şi a livrat patru pase decisive.

  • Cota de piaţă a lui Malcom Edjouma este estimată de Transfermarkt la 750.000 de euro.

Afla mai multe despre: bariedjoumaserie bfcsb 

viewscnt
Articole similare