Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | FCSB vrea să joace un meci important în Ghencea! Anunţul făcut de MM

NEWS ALERT | FCSB vrea să joace un meci important în Ghencea! Anunţul făcut de MM

FCSB

Comentarii

FCSB (câştigătoarea titlului în Superligă) şi Corvinul Hunedoara (câştigătoarea Cupei României) se vor duela în Supercupa României.

Arena Naţională, casa celor de la FCSB din ultimii ani, va fi ocupată de concerte pe perioada verii. Cele mai importante sunt cele susţinute de Coldplay (12 şi 13 iunie) şi de Ed Sheeran (24 august), astfel că cel mai mare stadion al ţării va fi închis pentru fotbal.

Motiv pentru care cei de la FCSB au început să caute alte variante. MM Stoica a dezvăluit că FCSB se întoarce în Ghencea, unde va disputa partida din Supercupa României, contra Corvinului.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

”Vom juca pe 6 iulie cu Corvinul Hunedoara, în Ghencea! Apoi pe 18 iunie vom afla tururile preliminarii şi vom face contractele pentru fiecare meci în parte. Vom juca pe stadionul Steaua doar din cauza faptului că nu putem să jucăm pe Arena Naţională. Vom juca în Ghencea pentru că este singurul stadion care ne poate găzdui”, a transmis „MM” pentru sursa citată.

FCSB va disputa SuperCupa României, pe Stadionul Steaua, cu cei de la Corvinul, sâmbătă, 6 iulie 2024, de la o oră care va fi stabilită ulterior.

Corvinul Hunedoara a reuşit surpriza anului în fotbalul românesc şi să câştige Cupa României, după ce a învins-o pe Oţelul Galaţi la loviturile de departajare.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: corvinul hunedoaraghenceafcsb 

viewscnt
Articole similare