Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Florin Tănase a fost la palat. Becali, tot mai aproape să îl readucă pe fostul său favorit la FCSB

NEWS ALERT | Florin Tănase a fost la palat. Becali, tot mai aproape să îl readucă pe fostul său favorit la FCSBgalerie foto

FCSB

Comentarii

Florin Tănase a ajuns la Palat unde este aşteptat de Gigi Becali.

Tănase, întânire cu Gigi Becali. Ultimele informaţii de la palat

Florin Tănase a fost, azi, la Palat unde este aşteptat de Gigi Becali. Fostul jucător al echipei FCSB a recunoscut că patronul îl aşteaptă pentru a discuta despre o posibilă revenire la roş-albaştri.

”Mereu când vin în ţară trec pe la dansul, e o plăcere să mă vă cu el. Am discutat în urma cu 2-3 luni foarte clar. Ştie discuţia cum a rămas, timpul le va decide pe toate. Nu, nu am vorbit despre un termen fix, dar cu siguranţă intr-o săptămână, două.

Mă încântă să fiu la echipa cu care am ţinut de mic. Acum au evoluat şi mă asteptam să iasă campioni, au fost de departe echipa cea mai bună. Nu avea cine să se bată cu ei. Contează pentru sezonul ce va urma ca echipa să se intârească pentru că o să fie meciuri multe. Sper să îşi apere şi sezonul viitor titlu”, a declarat Tănase.

”(Florin Tănase?) Trebuie să vină acum. El a zis, nea Gigi, dacă nu găsesc, vin. Deci.... Nu ştie nici el deocamdată”, a afirmat Becali cu câteva minute înainte ca Tănase să ajungă la palat.

Florin Tănase şi-a terminat contractul cu Al Okhdood, echipă din Arabia Saudită, iar acum aşteaptă să-şi găsească o nouă formaţie la care joace.

  • 3,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florin Tănase în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Elias Charalambous continuă la FCSB

El a afirmat, de asemenea, că va continua colaborarea cu Elias Charalambous, tehnicianul care a ieşit cel mai bun antrenor din Superligă.

„Omul ăla a ieşit cel mai bun antrenor din România. De ce să îl schimb? Eu sunt cel mai bun antrenor al României. Nu ştiu antrenorat, am doar intuiţia stăpânului. Haideţi să sperăm în ceea ce priveşte şansele noastre din Champinos League”, a completat patronul celor de la FCSB.

FCSB i-a transferat, până în prezent, pe David Kiki de la Farul şi pe Daniel Popa de la U Cluj.

Afla mai multe despre: florin tănasefcsbgigi becalipalat 

viewscnt
Articole similare