Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Florin Tănase s-a antrenat! Când ar urma să revină pe teren căpitanul FCSB-ului

NEWS ALERT Florin Tănase s-a antrenat! Când ar urma să revină pe teren căpitanul FCSB-ului

FCSB

Comentarii

Florin Tănase este aproape de revenirea pe gazon într-un meci oficial

Florin Tănase şi Florinel Coman s-au accidentat într-un moment important pentru FCSB, fix înaintea derby-urilor cu CFR Cluj şi Dinamo. Decarul formaţiei antrenate de Edward Iordănescu este aproape de revenirea într-un meci oficial. A confirmat-o chiar antrenorul echipei patronate de Gigi Becali:

”Tănase s-a antrenat, da. De dimineaţă a intrat parţial, în partea a doua a antrenamentul nu am vrut să-l expunem pentru că a fost un antrenament de intensitate. Nu am vrut să-l expunem. La antrenamentul de după amiază, fiind puţin mai moderat ca şi intensitate, l-am integrat şi pe el şi a răspuns bine. Doctorul l-a supravegheat, totul a fost ok. Dacă lucrurile evoluează aşa cum trebuie, sâmbătă la meciul amical, îi voi da şi câteva minute.” a confirmat Edward Iordănescu, antrenorul formaţiei roş-albastre.

Florin Tănase (26 de ani) este cotat la 5 milioane de euro de site-ul de specialitate, transfermarkt.com. În actuala stagiune, el a marcat trei goluri şi a oferit două pase decisive coechipierilor săi, în cele 9 meciuri disputate pentru FCSB. Tănase a marcat 25 de goluri stagiunea trecută, iar de când a semnat cu FCSB are 65 de goluri şi 36 de pase decisive în 198 de meciuri. 

Afla mai multe despre: florin tănasefcsb 

viewscnt
Articole similare