You are here:

NEWS ALERT Genk îl vinde pe Ianis Hagi! Anunţ de ultimă oră făcut de belgieni

NEWS ALERT Genk îl vinde pe Ianis Hagi! Anunţ de ultimă oră făcut de belgieni

Stranieri

Comentarii

Le Soir scrie că gruparea belgiană RC Genk a luat decizia de a renunţa la Ianis Hagi, care cel mai probabil va ajunge la Rangers, în Scoţia.

Cunoscutul cotidian belgian anunţă că Genk s-a decis să încaseze banii de la Rangers pentru Ianis Hagi, bani pe care îi va folosi pentru transferul unui atacant pe care îl urmăresc de mai multă vreme.

Este vorba despre Cyriel Dessers (25 de ani) care evoluează la Heracles Almelo, în Eredivisie. Cotat la 3.2 milioane de euro, fotbalistul cu origini belgiene şi nigeriene este monitorizat de Genk de o bună perioadă de timp.

Doar că Heracles a crescut pretenţiile financiare şi solicită acum 5 milioane de euro pentru transferul atacantului ce măsoară 1.85 m. Adică exact suma de bani pe care Genk urmează să o încaseze din Scoţia, după ce Rangers va activa opţiunea de cumpărare asupra lui Ianis Hagi.

Cyriel Dessers a marcat 18 goluri pentru Heracles în actuala stagiune, declarată încheiată înainte de termen în Olanda. Belgianul este şi 6 pase decisive pentru formaţia din Eredivisie.

Giovanni Becali a confirmat mutarea definitivă a lui Ianis Hagi în Scoţia

„A ajuns la unul dintre cluburile importante ale Europei, Rangers este un fel de Juventus al Scoţiei. Am înţeles că rămâne acolo, ar fi extraordinar… Cel mai important este că s-a făcut uz de această opţiune, ca el să aibă linişte pentru următorii ani. El a jucat bine, spre foarte bine, dar a jucat cu teamă, pentru că nu ştia dacă va rămâne la Rangers.

Odată cu această opţiune are liniştea necesară să îşi continue cariera. Un an-doi să joace liniştit acolo. Are şi un contract bun acolo, îl are pe taică-său, pe unchiul Popescu, mă are şi pe mine ,de departe. Pe Ianis îl ştiu de când s-a născut”, a declarat, recent, Ioan Becali.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare