Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Gigi Becali a fost suspendat 6 luni din fotbal! Motivul din spatele deciziei dure

NEWS ALERT | Gigi Becali a fost suspendat 6 luni din fotbal! Motivul din spatele deciziei dure

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a primit o lovitură uriaşă şi fost suspendat 6 luni din fotbal de Comisia de Disciplină.

Becali, lovitură uriaşă

Gigi Becali, patronul FCSB, a fost aspru sancţionat de Comisia de Disciplină şi Etică, ca urmare a declaraţiilor sexiste date la adresa arbitrei Cristina Trandafir. A primit o amendă de 50.000 de lei şi o suspendare de 6 luni.

Lui Becali nu i-a convenit decizia şi a reacţionat dur!

  • Nici clubul roş-albastru nu a scăpat. FCSB a fost penalizată cu 5.000 de lei.

“Ei pot da un miliard, pot da ce vor ei. Ce a făcut Dumnezeu, aşa va rămâne, aşa voi spune cu preţul vieţii. Păi se plimbă femeile între bărbaţi la fotbal? Ei au minte întunecată, e opinia mea.

Judeci opinia unui om. Dar e ce a spus Hristos. Curentul de acum e curentul dracilor, că lumea s-a îndrăcit. Asta nu înseamnă că nu pot să îmi spun opinia. Eu mi-am spus opinia mea, de principiu.

Nu jignesc cu nimic. Ei condamnă sentimentele? Cine sunt ei? Sunt oameni ca frunza în vânt. Nici nu ştiu încotro să o apuce. N-ai voie să ai părerea? Trebuie să am părerea ta că dacă nu te judec?

“Eu îmi spun o părere. Nu m-am opus. Nu am dat-o afară de acolo”

Bă, e o părere, nu e o jignire, o ofensă. Eu nu înţeleg. Voi aveţi altă mentalitate, alt sistem de trai. Dar când văd femeia că aleargă între bărbaţi… Cum să fie aşa ceva? Doamne Ferească-ne!

E treaba lor, dar nu e în regulă. Fac ce fac ei, n-am nicio treabă. Numai că eu îmi spun o părere. Nu m-am opus. Nu am dat-o afară de acolo. Ca imagine, mie îmi foloseşte.

Pentru că oamenii văd. Cum adică femeia stă cu ţâţele în vânt şi aleargă pe lângă bărbaţi. Ce e amestecul ăsta? Pentru ce? Nu sunt destui bărbaţi? De ce nu merge femeia la femei să arbitreze şi bărbaţii la bărbaţi? 

Nu e mai bine aşa? De ce? Pentru că majoritatea politică mondială drăcească vor să confunde femeia cu bărbatul. N-ai văzut moda, femeia poartă pantaloni şi bărbatul începe să poartă rochie. 

Prin toate modalităţile vor să dea mai mare putere la femeie şi să fie dispreţuit bărbatul. Sunt mentalităţi drăceşti. (n.r. se va bucura alături de echipă) Ce pot să îmi facă? Mă arestează?

Eu îmi fac rugăciunea mea şi îi ignor pe draci. Bucuria mea ar fi să iau banii din Liga Campionilor. Nu o să cobor pe gazon, să se bucure băieţii dacă vom câştiga titlul. Nu mă duc pe gazon. Pe mine mă deranjează un lucru. Cum să judeci tu părere?“, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsancţiune 

viewscnt
Articole similare