Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Gigi Becali a oferit 1.100.000 de euro pentru atacantul mult dorit: ”Au cerut mai mult! Negociem”

NEWS ALERT | Gigi Becali a oferit 1.100.000 de euro pentru atacantul mult dorit: ”Au cerut mai mult! Negociem”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), a recunoscut că a făcut o ofertă scrisă pentru atacantul ce ar urma să-l înlocuiască pe Andrea Compagno (27 de ani).

Gigi Becali a făcut o ofertă pentru atacantul nigerian al celor de la Sheriff Tiraspol, David Ankeye (21 de ani), însă nu a reuşit să-i conving pe moldoveni, pentru moment.

Gigi Becali a făcut o ofertă de 1.100.000 de euro

Conducătorii celor de la Sheriff Tiraspol sunt dispuşi să-l cedez pe Ankeye, însă nu la suma pe care vrea să o ofere Gigi Becali.

Cele două părţi sunt în pline negocieri, însă Gigi Becali e optimist că va reuşi să perfecteze mutarea. Cu toate acestea, ar mai vrea să-l vadă încă o dată la lucru, contra celor de la AS Roma, joi, în Europa League.

100% fac echipă de Champions League, deja am 3 jucători luaţi şi îi pun pe toţi. Trei iau. E adevărat că e atacantul de la Sheriff Tiraspol, nu l-am luat, negociem.

Ei au cerut, pana la urma au ajuns de la 1.500.000 de euro la 1.100.000. Dar să vedem, nu sunt sigur. Aş vrea să-l iau, să vedem. Nu vă spun de ce. Pentru că vreau să îi anunţ pe toţi 3 de o dată. Am spus că îi iau pe toţi 3, pe toţi 3 îi anunţ de o dată.

Vreau să-l văd că joacă cu Roma, i-am pus pe toţi să-i vadă şi pe Meme şi pe toţi. Ia să-l văd eu, ochiul stăpânului îngraşă animalul. Şi Gigi Becali când vede el, ia ceva. Acum sunt în post şi în rugăciune, şi fac rugăciune la Hristos şi el să aleagă, să-l iau sau să nu-l iau.

Eu ţi-am spus 3. Nu am zis pe ce posturi? Iau un atacant, un optar 100% şi eventual încă un atacant care să joace stânga sau dreapta. Când nu e Băluţă, să joace el. Sau să schimbă în 4-2-3-1, cu un decar.

Pe listă e şi Luis Phelipe de la Poli Iaşi, s-ar putea să fie. Nu mai vreau să stau cu emoţii, vreau să iau campionatul la 15 puncte să termin cu ei toţi”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Cine este David Ankeye?

David Ankeye are 21 de ani şi este un atacant veritabil de careu. Măsoară 1.91 metri şi este exact ceea ce căuta patronul Gigi Becali.

Acesta a început fotbalul în ţara sa natală, la Sido FC iar în iarna lui 2021 a făcut pasul către Europa, la Hammarby (Suedia).

Nordicii nu au fost foarte convinşi de calităţile sale, iar în vara lui 2021 l-au trimis înapoi la FC Sido.

În octombrie 2022, Ankeye s-a transferat din nou, dar de data această în Tunisia, la Hammam Sousse. După 15 meciuri şi 7 goluri marcate, pe fir au intrat moldovenii de la Sheriff Tiraspol, care au demonstrat faptul că au conexiuni foarte bune pe continentul african.

David Ankeye a sosit la Sheriff în vara lui 2023, de la Hammam Sousse, sub formă de împrumut, în schimbul a 100.000 de euro, plus o clauză de transfer definitiv care, cel mai probabil, va fi activată foarte curând de către moldoveni.

Cel mai probabil, Sheriff va mai achita 200.000 de euro pentru transferul definitiv al lui Ankeye, apoi îl va vinde către FCSB pentru aproximativ 1.200.000 de euro.

  • 250.000 de euro este cota actuală a lui David Ankeye, conform transfermarkt.de.

În acest sezon, Ankeye a marcat 6 goluri şi a oferit 2 pase decisive în 18 meciuri pentru Sheriff.

Unul dintre goluri a fost marcat în grupele Europa League, contra elveţienilor de la Servette, acasă, în remiza scor 1-1.

 

Afla mai multe despre: gigi becalisheriffdavid ankeye 

viewscnt
Articole similare