Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Harlem Gnohere şi-a găsit echipă după despărţirea de FCSB. Lovitură pentru Gigi Becali!

NEWS ALERT Harlem Gnohere şi-a găsit echipă după despărţirea de FCSB. Lovitură pentru Gigi Becali!

Fotbal

Comentarii

Francezul Harlem Gnohere, rămas liber de contract după aventura la FCSB, este foarte aproape să se întoarcă în Belgia, acolo unde a mai evoluat pentru Virton, Charleroi, Westerlo, Mouscron şi Mons.

"Bizonul" Harlem Gnohere se poate întoarce în ţara care l-a făcut fotbalist: Belgia. Conform jurnaliştilor de la "Le Soir", atacantul este dorit de Royal Excel Mouscron, fosta echipă antrenată de Mircea Rednic, formaţie care a încheiat sezonul din prima ligă belgiană pe locul 10.

Harlem Gnohere s-a simţit excelent în Belgia. A înscris peste 50 de goluri, fie că vorbim de partidele din prima ligă (Jupiler League) sau cea de-a doua (Proximus League). Cota de piaţă a fotbalistului crescut la juniorii lui Cannes şi Troyes, conform Transfermakt.de este de 1.3 milioane de euro.

Fotbalistul născut la Paris a ajuns în România în vara anului 2015, adus de Dinamo de Mircea Rednic. În primă fază, Gnohere venise să semneze cu Petrolul, însă ploieştenii l-au considerat prea gras, aşa că l-au refuzat. "Puriul" a avut răbdare cu "Bizonul", iar acesta a devenit idolul tribunelor din "Ştefan cel Mare", unde a marcat 24 de goluri în 59 de meciuri, într-un an şi jumătate.

Harlem Gnohere, în delir! A uitat de FCSB şi poate prinde transferul mult aşteptat

În iarna anului 2019, Gnohere a fost vândut la FCSB, pentru 250.000 de euro, deoarece era în ultimele luni de contract, iar "câinii" l-ar fi pierdut gratis în vară. Pentru FCSB, Gnohere a marcat 51 de goluri în 115 meciuri, însă a intrat într-un conflict cu patronul echipei, Gigi Becali, în iarna acestui an, când nu a fost lăsat să se transfere în străinătate. Distanţarea dintre Becali şi Gnohere a fost una iremediabilă, ruptura contractului fiind inevitabilă.

Boala Alzheimer. Boala progresivă care distruge memoria şi alte funcţii mentale importante. Conexiunile neuronale şi neuronii de asemenea se degradează şi mor, ceea ce se traduce prin distrugerea memoriei şi alte funcţii mentale importante”, a scris Harlem Gnohere pe Instagram, cu trimitere la Gigi Becali, care a uitat că jucătorul său avea contract până în 2021.

Mă surpinde atitudinea lui Gnohere pentru că niciodată nu ne-a jignit pe niciunul dintre noi. Nu-i permit să spună că cineva din conducerea echipei ar avea Alzaihmer! Şi cu încă un an de contract, aşa cum spune el că are, eu îl anunţ că e tot în şomaj tehnic. În rest, nu mă mai interesează ce spune şi ce face Gnohere de acum încolo. Pentru cât a jucat la noi, a fost plătit foarte bine”, a fost răspunsul lui Becali.

Rămas liber de contract, Harlem Gnohere s-a aflat în discuţii cu mai multe cluburi din Europa şi Asia. În ultima perioadă, Gnohere ar mai fi fost în discuţii şi cu polonezii de la Legia Varşovia, însă acesta tinde să aleagă Belgia, a doua sa casă.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare