Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Ianis Hagi a semnat pe 5 ani cu Rangers. INCREDIBIL! Genk a confirmat transferul, apoi a şters anunţul!

NEWS ALERT Ianis Hagi a semnat pe 5 ani cu Rangers. INCREDIBIL! Genk a confirmat transferul, apoi a şters anunţul!galerie foto
Comentarii

Ianis Hagi a semnat pe 5 sezoane cu Rangers, anunţă BBC care citează gruparea belgiană. Curios, informatia a fost stearsa dupa numai cateva minute de la publicare de către site-ul clubului belgian

UPDATE: Surprinzător, Genk a şters anunţul făcut pe site-ul oficial. Link-ul catre stirea de pe site-ul belgienilor este în continuare unul activ, dar stirea a fost stearsa. La nici 30 de minute de la publicarea informaţiei pe site-ul oficial, clubul belgian a şters ştirea, cel mai probabil la cererea lui Rangers. Captură foto, mai jos

UPDATE: Vicecampioana Scoţiei, Rangers FC, şi-a asigurat definitiv serviciile internaţionalul român, Ianis Hagi.

Românul a semnat pe 5 sezoane cu formaţia antrenată de Steven Gerrard, care a activat clauza exclusivă de cumpărare în valoare de 5 milioane de euro. BBC a anunţat mutarea ca fiind oficială, iar site-ul belgienilor confirmă transferul.

Cu două zile in urmă, agentul Ioan Becali, confirmase trecerea definitivă a lui Ianis sub comanda lui Gerrard: "A ajuns la unul dintre cluburile importante ale Europei, Rangers este un fel de Juventus al Scoţiei. Am înţeles că rămâne acolo, ar fi extraordinar… Cel mai important este că s-a făcut uz de această opţiune, ca el să aibă linişte pentru următorii ani. El a jucat bine, spre foarte bine, dar a jucat cu teamă, pentru că nu ştia dacă va rămâne la Rangers. Odată cu această opţiune are liniştea necesară să îşi continue cariera. Un an-doi să joace liniştit acolo. Are şi un contract bun acolo, îl are pe taică-său, pe unchiul Popescu, mă are şi pe mine ,de departe. Pe Ianis îl ştiu de când s-a născut” mărturisea Ioan Becali.


Conform sursei, cele două grupări urmează să parafeze înţelegerea în zilele următoare, discuţiile fiind foarte avansate.

Internaţionalul român Ianis Hagi a venit în vara anului trecut la Genk, unde nu a reuşit să se impună, şi a fost împrumutat până la finalul sezonului la Rangers, la care a avut evoluţii bune. Echipa scoţiană, antrenată de fostul mare jucător englez Steven Gerrard, vrea să-l păstreze pe mijlocaşul român şi este gata să bage serios mâna în buzunar pentru transfer.

Genk a plătit 4 milioane de euro pentru internaţionalul român, iar Rangers ar trebui acum să dea 5 milioane de euro. Cele două cluburi negociază ultimele aspecte în legătură cu modalităţile transferului.

Cluburile din Scoţia au votat încheierea sezonului din cauza pandemiei de COVID-19. Celtic Glasgow a fost declarată campioană, iar marea rivală Rangers a ocupat locul 2.

Ianis Hagi a avut şapte apariţii în campionat şi două în Cupa Scoţiei la Rangers, pentru care a evoluat şi în trei meciuri din Europa League. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare