Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Ionel Ganea a făcut scandal şi a fost reţinut de poliţişti! ”Ganezul” a creat probleme înainte de România - Irlanda de Nord | VIDEO EXCLUSIV

NEWS ALERT | Ionel Ganea a făcut scandal şi a fost reţinut de poliţişti! ”Ganezul” a creat probleme înainte de România - Irlanda de Nord | VIDEO EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Fostul mare internaţional Ionel Ganea (50 de ani) a fost luat pe sus de poliţişti chiar înainte de meciul amical România - Irlanda de Nord.

România şi Irlanda de Nord se întâlnesc astăzi în cadrul unui meci amical ce se dispută pe Arena Naţională.

Ionel Ganea, reţinut de poliţişti

Iar printre cei 30.000 de suporteri anunţaţi pe cel mai mare stadion din ţară ar fi trebuit să se numere şi Ionel Ganea, dar acesta a întâmpinat probleme.

Mai exact, fostul mare internaţional a fost reţinut de poliţişti şi urcat într-o maşină a Poliţiei, cu câteva zeci de minute înainte de startul meciului de pe Arenă.

Acesta ar fi avut un schimb aprins de replici cu agenţii de poliţie aflaţi în respectiva zonă, conform informaţiilor de ultimă oră venite de la faţa locului.

Soţia lui Ionel Ganea a dezvăluit ce s-a întâmplat cu fostul internaţional

”Ce să se întâmple? I-au zis pe un ton de comandă: pune piciorul pe frână, pune piciorul pe frână. Le-a zis, vă rog frumos să îmi vorbiţi frumos. Domnul s-a agitat, aţi văzut continuarea. 

Ionel a vrut să intre în parcare. I-a zis să tragă pe dreapta pentru a-i lua permisul. Nu făcuse nimic... pentru că sunt de la poliţie”, a declarat soţia lui Ionel Ganea, Monica Ganea, pentru Orange Sport.

Informaţia de ultimă oră în care este implicat Ionel Ganea a fsot transmisă, în direct, şi de moderatorul Silviu Tudor Samuilă invitaţilor săi în emisiunea ”Sport Report”, dinaintea amicalului România - Irlanda de Nord.

Mihai Stoica a comentat cele întâmplate cu fostul mare atacant român: ”Probabil că o să îi ia carnetul şi o să-i dea amendă. Poate s-a enervat”. Silviu Tudor Samuilă l-a completat: ”Şi când se enervează, e bine să te fereşti”.

După ce a văzut imaginile în direct, Mihai Stoica a tras o concluzie: ”Din moment ce vorbeşte la telefon (n.r. din maşină), nu ar trebui să fie ceva grav”.

Afla mai multe despre: echipa nationalaionel ganearomaniapolitie 

viewscnt
Articole similare