Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Italienii nu l-au uitat pe George Puşcaş! O echipă din Serie A îşi pune toate speranţele în atacantul român: ”Ne-ar ajuta în lupta pentru evitarea retrogradării”

NEWS ALERT | Italienii nu l-au uitat pe George Puşcaş! O echipă din Serie A îşi pune toate speranţele în atacantul român: ”Ne-ar ajuta în lupta pentru evitarea retrogradării”
Comentarii

George Puşcaş (25 de ani) ar putea să se întoarcă în fotbalul italian. Atacantul român legitimat la Reading este dorit de Sampdoria.

George Puşcaş e la mare căutare în Serie A! O echipă îl vrea pentru a se salva de la retrogradare

Potrivit italienilor de la calciomercato.com, Sampdoria îşi doreşte foarte mult încă un atacant în lot. Echipa a pus ochii pe George Puşcaş, un bun cunoscător al fotbalului italian. Orădeanul a evoluat în Peninsulă timp de cinci ani, la Inter Milano, Bari, Benevento, Novara şi Palermo. 

”O variantă bună pentru Sampdoria este George Puşcaş, 25 de ani, joacă la Reading, care a crescut la Inter. Este varianta cea mai bună din punct de vedere financiar - valorează aproximativ 2 milioane - iar în această stagiune a realizat două goluri pentru Reading. Cifrele lui nu sunt cele mai promiţătoare, dar Sampodoria îl urmăreşte, i-ar ajuta în lupta pentru evitarea retrogradării”, scrie presa din Italia. 

La Sampdoria joacă şi Radu Drăguşin, care este împrumutat de Juventus. 

Atacantul este dorit şi în Serie B: Pisa, Lecce şi, mai nou Brescia sunt interesate de un transfer sau împrumut al atacantului de 25 de ani.

George Puşcaş a înscris un gol în meciul pierdut, sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-4, în faţa formaţiei Huddersfield, în etapa a XXVIII-a a ligii a doua din Anglia.

Puşcaş a marcat pentru Reading şi în Cupa Angliei, dar echipa sa a fost eliminată de formaţia de liga a patra Kidderminster Harriers, scor 1-2, în turul al treilea, la 8 ianuarie.

  • 2,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui George Puşcaş, potrivit Transfermarkt.
  • 7,5 milioane de euro a plătit Reading în 2019 pentru transferul lui George Puşcaş de la Inter.

Reading este pe locul 20 din liga secundă din Anglia, cu doar 23 de puncte. Liderul clasamentului este Fulham, cu 57 de puncte. 

Afla mai multe despre: george puscasreadingsampdoria 

viewscnt
Articole similare