Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Jurgen Klopp şi-a aflat pedeapsa după ce a sărbătorit ca un "nebun" victoria cu Everton. Scuzele germanului n-au avut efect

NEWS ALERT | Jurgen Klopp şi-a aflat pedeapsa după ce a sărbătorit ca un "nebun" victoria cu Everton. Scuzele germanului n-au avut efect
Comentarii

Antrenorul echipei Liverpool, Jurgen Klopp, a acceptat acuzaţiile Federaţiei Engleze (FA), care îl anchetează pe tehnicianul german pentru explozia de bucurie din finalul derby-ului Merseyside, anunţă presa engleză.

"Cormoranii" au câştigat derby-ul cu Everton la ultima fază, după un gol cu totul şi cu totul ieşit din comun înscris de Divock Origi. Atunci, antrenorul lui Liverpool a ţâşnit de pe margine pentru a-l felicita pe teren pe portarul Alisson, lucru care i-a iritat pe fanii lui Everton.

Cu toate că Jurgen Klopp şi-a cerut iertare pentru ieşirea din finalul derby-ului, FA a decis să ia măsuri împotriva tehnicianului de 51 de ani. "În primul rând, trebuie să-mi cer scuze pentru cursa mea. I-am cerut iertare imediat după lui Marco Silva (n.r. - antrenorul lui Everton). N-am vrut să fiu nepoliticos", a declarat Klopp, pentru BBC, după meci.

Potrivit site-ului Goal.com, Klopp va scăpa fără suspendare, dar va primi o amendă de 9.000 de euro şi se va alege şi cu un avertisment pentru comportamentul său.

Formaţia Liverpool a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Everton, într-un meci din etapa a XIV-a a campionatului Angliei.

Golul a fost marcat de Origi, în minutul 90+6.

Liverpool rămâne datorită acestui rezultat fără înfrângere în acest sezon în campionatul Angliei, având 11 victorii şi trei remize. Deşi nu a fost învinsă în niciun meci, echipa lui Jurgen Klopp ocupă locul doi în clasament, cu 36 de puncte, iar lider este Manchester City, care are un bilanţ mai bun: 38 de puncte – 12 victorii, două remize.

Afla mai multe despre: klopppedeapsaeverton 

viewscnt
Articole similare